Rondreizen en Safari's Zambia

Safari en rondreis Zambia - Victoria watervalen en reservaten
Zambia is een safari land in opkomst. Een rondreis door dit ongerepte land is een pure en aparte belevenis. De meeste Zambianen zijn niet gewend aan westerlingen en zullen u nieuwsgierig met een lach aanschouwen.
Zambia biedt veel natuurschoon. Niet alleen kom je oog in oog met "The Big Five" te staan. De Victoria watervallen is een fenomeen dat een verpletterende indruk op u gaat achterlaten. Naast de vele parken is een safari door Zambia dan ook een niet te vergeten ervaring en zal u zeker niet teleurstellen. Bekijk het aanbod van rondreizen en safari's, vaak in combinatie met landen, zoals Mozambique Namibie Botswana en  Zuid Afrika bij de Rondreis Koning. 

     Safari Zambia 

Safari Zambia - de ultieme rondreis
Zambia is een fascinerend land waarbij het safari rondreizen een stormachtige ontwikkeling doormaakt en geheel terecht, want dit land heeft enorm veel te bieden. Uitgestrekte ondergelopen vlaktes ,de grootste olifantenpopulatie ter wereld, massale kuddes buffels en ontelbare felgekleurde vogels bieden een prachtig schouwspel. De Victoriawatervallen, op de grensstreek met Zimbabwe is één van de mooiste natuurspektakels ter wereld. Hier dondert de kolkende watermassa met donderend geraas naar beneden. Iets meer in het binnenland bevindt zich In de omgeving van de Chobe rivier grote verzamelingen koedoes, bosbokken, sabelantilopen, giraffen en zebra’s, in hun schaduw gevolgd door leeuwen, luipaarden en andere roofdieren Het gebulder van kuddes poedelende Nijlpaarden doorbreekt hier de stilte, aan het einde van de dag tekenen de olifantsilhouetten zich af tegen een oranjerode hemel. De rijkdom en variatie aan landschappen en wildleven maken reizen en safari's in Zambia uniek en is daarom het best bewaard geheim van Afrika. Zambia is een safari en rondreis land bij uitstek, bekijk het aanbod bij de Rondreis Koning maar eens. 

Soort rondreis - Van groepsreis tot individueel
Safari en Rondreis Zambia mogelijkheden Wij bieden diverse safari en rondreis aanbieders die de meest prachtige reizen aanbieden. Zowel groepsreizen als indiviueel samen te stellen safari's zijn aan te vragen.

Safari in Afrika Zambia rondreizen(9)
Sawadee  Zambia rondreizen en safari's(2)

     Home - Afrika - Rondreizen - Rondreizen Afrika - Zambia

        

           

rondreizen Zambia Safari's

Rondreis ZambiaSafari Zambia, Zuid Afrika, Namibie en Botswana  
21 dagen          €1595,-

Een spectaculaire reis door Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zambia. Je bezoekt een pinguïn kolonie, kampeert bij de Gariep rivier en bezoekt de Fish River Canyon. Je gaat op zoek naar wilde dieren in Nationaal Park Etosha, en de Sossusvlei in de woestijn van Namibië. Verder breng je een bezoek aan Windhoek, de Kalahari woestijn, de Okavango Delta en de Victoria Falls. In één woord; amazing!
Meer informatie over deze safari rondreis door Zuidelijk Afrika
Meer Safari in Afrika Zambia rondreizen(9)

Safari ZambiaMozambique, Malawi en Zambia  
25 dagen        €2595,-

Een rondreis door Mozambique, Malawi en Zambia voert door een combinatie van drie landen, waar je Afrika in al zijn verscheidenheid leert kennen: Mozambique met zijn Portugese verleden en mooie kustlijn. De uiterst vriendelijke bevolking van Malawi en Zambia met de overweldigende Victoriawatervallen en South Luangwa, één van de mooiste parken van Afrika. Zowel boven water als onder water biedt deze reis een imposant dierenrijk.
Meer informatie over deze safari rondreis door oa Zambia
Meer Sawadee  Zambia rondreizen en safari's(2)