De Rondreiskoning.nl Emiraten Dubai reizen
 In samenwerking met diverse rondreis specialisten biedt de Rondreiskoning.nl een gevarieerd aanbod van Informatie, rondreizen & aantrekkelijke andere vormen van vakanties met betrekking tot Dubai en de overige Emiraten. Vind informatie over de meest interessante bezienswaardigheden en gebieden die je zou willen bezoeken in Dubai. Maak een woestijnsafari per jeep, ga shoppen in Dubai, ontdek de schildpadden in Ras al Had, Snuif het authenieke karakter van Abu Dhabi  en zwem in het heerlijke water van de Golf. Selecteer de reis die het beste bij jou past qua wensen, budget en mogelijkheden.

 

 
 

 

Home  -  Midden Oosten  -  Marokko  - Libie  -  Tunesie  -  Egypte  -  Iran  -  Syrie  -  Libanon  -  Jemen  -  Jordanie  -  Oman  -  India  -  Sri Lanka  - Malediven    

Aanbiedingen  Groepsreizen  Individueel  Singlereizen  Zelf samenstellen/Bouwstenen  rondreis+strandvakantie  Strandvakanties   Rondreizen met kinderen  Natuurreizen
Cultuurreizen  Fietsreizen  Wandelreizen en trekkings  Winterreizen   Expedities  Alleen accommodatie  Alleen Vliegtickets  Reisgidsen
  Brochure aanvragen 
 Cruises  

Top Reizen Emiraten
Bekijk het onderstaande aanbod van met zorg samengestelde rondreizen. Een aantal reizen zijn aan de linkerzijde uitgelicht zodat je direct kan lezen wat je kan verwachten tijdens een reis door De Verenigde Emiraten.
1. NRV vakanties naar de Emiraten
2
. Djoser: Rondreis Dubai en Oman
3. Koning Aap: Land van Wadi's en wierook
4. WTC: Vliegtickets en hotels Dubai 
5. Kras: Zeecruise Midden Oosten
6. De Jong Intra: Zonvakanties Dubai
7. Kuoni Highlights van de Emiraten
8. Kras: Rondreis Dubai, Abu Dhabi, Muscat
9. DJI: Zonvakanties Dubai en Abu Dhabi

10. Fox: Dubai en Oman
Meer Dubai reizen zien? bekijk het aanbod in de kolom hieronder per aanbieder.


Rond/Verre reizen Specialisten
Ga direct naar hun website om het complete aanbod van reizen in de Emiraten te bekijken

1. Emiraten rondreizen Koning Aap
2. Emiraten rondreizen Fox
3. Emiraten rondreizen NRV
4. Emiraten rondreizen Kras 
5. Emiraten rondreizen Djoser
6. Emiraten reizen Worldticketcenter
7. Emiraten vakanties De Jong Intra
8. Emiraten rondreizen en vakanties  Kuoni

Rond/Verre reizen per categorie
Ga direct naar de pagina om het complete aanbod per reissoort in de Emiraten te bekijken
1. Groepsreizen
2. Individueel
3. Singlereizen

4. Zelf samenstellen/Reizen op maat
5.  rondreis/strandvakantie
6. Verre strandvakanties
7. Rondreizen aanbiedingen
8. Rondreizen met kinderen
9. Natuurreizen
10. Cultuurreizen
11. Fietsreizen
12. Wandelreizen en trekkings
13. Winterreizen 
14. Expedities
15. Alleen accommodatie
16. Alleen Vliegtickets
17. Reisgidsen
18.
 Brochure aanvragen 

Reisgidsen Dubai en Emiraten
Bereid je voor op je rondreis. De beste reisgidsen over Dubai kun je hier bestellen
Insight Guide Jordanie
Dé gids als het gaat om achtergrondinformatie en prachtige foto’s. Meer informatie

Lonely Planet Jordanie
De perfecte reisgids voor zowel de georganiseerde als de zelfstandige reiziger.
Meer informatie

Nelles Jordanie & Israel
Leuke algemene reisgids met veel illustraties in de vorm van foto's en goede kaarten.
Meer informatie

Meer Reisgidsen Jordanie

Top15 shortcuts naar andere landen
Ga direct naar de het land voor meer informatie en zoek de reis die bij je past.
1. Argentinie
2
China
3. Australie
4. Nieuw Zeeland
5. Peru
6. Thailand
7. Tibet
8. India
9. Jordanie
10.
Cambodja
11. Mexico
12. United States
13. Vietnam
14. Zuid Afrika
15. Nepal
Meer landen - klik de regio:
Azie  Zuid Amerika  Oceanie  Noord Amerika
Afrika  Midden Oosten/India  Europa
 

Het Emiraat Dubai, dat deel uitmaakt van de Verenigde Arabische Emiraten, wordt ook wel het land van de onbegrensde mogelijkheden genoemd waarbij de gelijknamige hoofdstad het absolute hoogtepunt vormt.

Bezoek het hypermoderne Dubai en maak kennis met de bizarre architectonische bouwwerken, de zeer uiteenlopende uitgaansgelegenheden en de goedbewaarde traditionele souks. En uiteraard is een bezoek aan één van de mooie stranden of de prachtig aangelegde golfbanen eveneens de moeite waard. Uw verblijf in Dubai kunt u ondermeer combineren met een rondreis in het prachtige Oman of een bezoek aan Abu Dhabi, een weelderige stad met een authentiek karakter. Deze regio is steeds meer in trek bij reizigers. De combinatie van modern, authentiek en de vele bezienswaardigheden maken een vakantie, in welke vorm dan ook onvergetelijk.

 


 

Emiraten rondreizen Koning Aap


Klik voor homepage

Land van Wadi's en wierook

Sinbad heeft er zijn zeilen gehesen, de Koningin van Sheba had er haar paleis – Oman is een land van verhalen, van Arabische sprookjes. Een verrassend land met een mengeling van Arabische tradities en moderne technologie. De natuur is er meer dan prachtig, met machtige bergen en weelderige oases. Dubai is een kosmopolitische stad met veel verschillende nationaliteiten, culturen en gebruiken. Je maakt kennis met een hartelijke bevolking, goedlachs en gastvrij.
Klik hier voor meer info >


 
 

Emiraten rondreizen Fox


Klik voor homepage

Rondreis Dubai en Oman
Een prachtige rondreis naar het levendige Dubai en het mystieke Oman. De reis begint met twee overnachting in het levendige en ultra- moderne Dubai, alvorens we op weg gaan via een wonderlijke natuur naar het traditionele buurland Oman om te overnachten aan de mooi Golf van Oman.
Klik hier voor meer info >

 
  

 

 

 

 

 

 


 

Emiraten rondreizen NRV


Klik voor homepage

Vakanties naar Dubai, Abu Dhabi, Muscat en Oman

Het Emiraat Dubai is gelegen in de Arabische Emiraten, aan de zuidkust van de Perzische Golf. Het landschap van de Emiraten kenmerkt zich voornamelijk door de uitgestrekte zandduinen van het woestijngebied dat onderdeel uitmaakt van de Rub al-Khaliwoestijn (de grootste ter wereld), uitlopers van het Hajjar gebergte, ongewoon groene oases en wadi’s (rivierbeddingen) met palmen en plantages.  Klik hier voor meer info >


 

 

Emiraten rondreizen Kras 


klik voor home page

Rondreis Dubai, Abu Dhabi, Muscat
De rijkdom van glitter-en-glamour-stad Dubai toont zich onder meer in het exclusieve 7-sterren hotel Burj Al Arab, Palm Island en hypermoderne warenhuizen. Het contrast met de authentieke Arabische bestemming Oman is groot. We vinden hier onherbergzame woestijngebieden met zomaar ineens een parel van een oase of een immens fort uit vervlogen tijden. Op de bedrijvige en sprookjesachtige soeks kunnen we alles kopen van handgemaakte sieraden tot heerlijk geurende kruiden.
Klik hier voor meer info >

Overige KRAS rondreizen door de Emiraten:
Zeecruise Midden Oosten

 

 

 

 

 

 

 


Emiraten rondreizen Djoser


klik voor Homepage

Rondreis Dubai en Oman
Op reis door deze staten zie je moderne architectuur, maar ook dhows in de haven, waterpijpen en mannen in hun witte gewaden. Typerend voor het landschap in Oman is het grote aantal forten in verschillende bouwstijlen. In Al Sawadi kun je heerlijk snorkelen. Op de markt van Nizwa kom je in aanraking met de betoverende wereld van 1001 nacht. Dubai, de hoofdstad van het gelijknamige emiraat, is een van de meest interessante steden van de moderne Arabische wereld.
Klik voor meer info > 

Emiraten reizen Worldticketcenter


Klik voor homepage

Vliegtickets en hotels Dubai
 
 
WTC biedt goedkope tarieven voor vliegtickets naar Dubai. Vlieg naar deze stad in de Verenigde Arabische Emiraten in Azië. U zult onder de indruk zijn van uw reis naar de hypermoderne stad Dubai! Boek een vliegticket naar Dubai en maak kennis met de samensmelting van oosterse en westerse culturen. Dubai is een echte stad om te shoppen, maar biedt ook vele culturele bezienswaardigheden. De unieke stad draagt dan ook de bijnaam ‘De Parel van de Arabische Golf'.
Klik voor meer info >
 

Overige WTC Vliegtickets Emiraten eo:
Vliegtickets Muscat

 

 

 

 

 

 


 

Emiraten vakanties De Jong Intra


Klik voor Homepage

Zonvakanties Dubai en Abu Dhabi

De parel van de Arabische golf wordt Dubai ook wel genoemd en dit is natuurlijk niet voor niets. Deze snelst groeiende stad ter wereld is een samensmelting van oud en nieuw. Het oude stadsgedeelte met smalle straatjes en gezellige marktjes en het hypermoderne nieuwe gedeelte waar u ogen te kort komt. De meest bijzondere bouwwerken zult u hier ontdekken.Wat dacht u van het prachtige project van de palmeilanden voor de kust, het prachtige 7 sterren hotel Burj Al Arab, winkelcentra groter dan 70 voetbalvelden en zelfs een indoor skipiste midden in de woestijn?
Klik voor meer info >


 

 


 

Emiraten rondreizen Kuoni


klik voor Homepage

Highlights van de Emiraten

Deze rondreis laat u kennismaken met de enorme verscheidenheid van de emiraten. Cultuur, natuur en traditie staan centraal. Van het bruisende Dubai doorkruist u verlaten berggebieden en woestijnen, u ziet oude moskeeën en bezoekt markten vol goud en kruiden. Ook de hoofdstad Abu Dhabi komt uiteraard aan bod. Een kennismakingsreis met welhaast magische landen.
Klik voor meer info  

 

 

 

 

 

 

 

 


Stel zelf je reis samen met WorldticketcenterRegel hier vervoer naar de luchthaven
 

PS webdesign 2008/09                    Wil je adverteren? Klik hier                                       Links uitwisselen? Klik hier                                 Vragen? Klik hier                Linkoverzicht Jordanie