Rondreizen Midden Oosten

Rondreizen Midden Oosten
Een rondreis door het Midden Oosten is een ontdekking door de oudheid. Ondanks dat het Midden Oosten voor veel reizigers een nog onbekende en betoverende wereld is weten we door de geloven veel over de schatten die in deze regio te vinden zijn. Veel mensen zijn nieuwsgierig en willen een rondreis ondernemen om de geheimen zelf te aanschouwen. Landen zoals Marokko, EgypteJordanie en Israel staan bij veel rondreis liefhebbers dan ook hoog op het lijstje. Ook een rondreis door de Emiraten Dubai en Oman stijgen in populariteit. Zowel de Noord Afrikaanse landen als de aan de oostkant van de Middellandse zee gelegen landen wemelen van oude handelssteden, kruisvaardersburchten, Griekse en Romeinse tempels, imponerende moskeeen en kleurrijke kashba's. Tijdens een groepsreis of individuele reis door ťťn of meerdere landen van het Midden Oosten zult u de oudheid ruiken en de geuren en kleuren proeven. Alsof de tijd heeft stilgestaan ondekt u pyramides, tempels en de vele prachtige moskeeen. Christelijke, Joodse en Islamitische geloven smelten samen in Jeruzalem, eeuwenoude tradities worden getoond in Marokko en wereldwonderen worden ontdekt in Jordanie en Egypte. De rondreis bestemmingen zijn zeer divers, je reist van bestemming naar bestemming, door woestijnen en bergen en langs prachtige kusten om te surfen of te duiken en ontspan tijdens het proeven van de waterpijp in ťťn van de oude theehuisjes die in ieder land wel te vinden zijn. Kortom: Een rondreis in het Midden Oosten opent u ogen en zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Bekijk de rondreis aanbiedingen rechtsboven maar eens of kies uw favoriete land voor het totale aanbod aan rondreizen.groepsreizen Egypte  

Rondreizen Marokko

Rondreis Marokko
Marokko ligt zo dichtbij, maar lijkt zo ver weg om er te komen. Een land met machtige bergen en imponerende woestijnen. Door de steden kun je urenlang slenteren langs marktjes, verhalenvertellers, vuurvreters, acrobaten, slangenbezweerders. In de het Atlas gebergte geniet je van de rust en de prachtige natuur. In de woestijn beleef je hoe het is om als een nomade te leven. Aan de kust geniet je van de prachtige stranden.
Ga naar rondreizen Marokko

Rondreizen Tunesie

Rondreis Tunesie
Tunesie is meer dan alleen luieren aan het strand. Verken bijvoorbeeld het woestijnachtige binnenland per 4x4 of stap op een kameel.Geef je ogen de kost in de steen-en zandwoestijn langs diverse oasestadjes en en verlaten berberdorpjes. Verblijf midden in de woestijn in een linnen tent, comfortabel onder de heldere sterrenhemel.
Ga naar rondreizen Tunesie
 

Rondreizen Algerije

Rondreis Algerije
Woest en onherbergzaam met uit het niets oprijzende stadjes. Betoverende oases met overvloedige vegetatie temidden van de droge woestijn. Het Hoggar gebergte rijkt tot 3000 meter hoog met zijn meedogenloze bergkammen, geŽrodeerde rotsen en granieten naalden in alle kleuren. Agerije is het ontdekken waard en tegenwoordig een toeristisch land in opkomst.
Ga naar rondreizen Algerije

Rondreizen Libie

Rondreis Libie
LibiŽ is een ware archeologische vindplaats. De noordkust ligt bezaaid met antieke, vooral Romeinse sites van ongeŽvenaarde schoonheid. Het zuiden is pure woestijn met wel 50 meter hoge okerkleurige duinen en de helderste van alle sterrennachten.Tijden zijn veranderd in Libie, ga nu naar dit prachtige land om de talrijke schatten van LibiŽ te ontdekken.
Ga naar rondreizen Libie

Klik als je deze pagina leuk vindt

        

  Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste rondreizen Midden Oosten en Noord Afrika? Volg ons dan op onze Facebook en/of Twitter account door op de betreffende button te klikken.

Midden Oosten rondreizen

   

Rondreizen Egypte

Nijlcruise EgypteRondreis Egypte
De bijzondere woestijn landschappen van Egypte zijn desolaat en verstild, afgewisseld met oasestadjes waar het leven eeuwig lijkt stil te staan. Kampeer eens onder een sprankelende sterrenhemel in de maagdelijke Witte Woestijn en bij de fraai gevormde zandduinen van de Kharga-oase. Egypte is zeker meer dan strand, de piramides, oude monumenten van Luxor, CaÔro en Aswan.
Ga naar rondreizen Egypte 

Rondreizen Jordanie

Rondreis Jordanie
JordaniŽ is een van de populairste bestemmingen in het Midden Oosten. Dit is ook niet zo verwonderlijk want Jordanie heeft een boeiende cultuur en is een van de meest gastvrije landen van het Midden-Oosten. Bezoek eeuwenoude ruÔnes, moderne steden, kleurrijke souks, heilige moskeeŽn, Byzantijnse kerken, kruisvaarderkastelen en parelwitte stranden. En natuurlijk het zevende wereldwonder Petra.
Ga naar rondreizen Jordanie

Rondreizen Israel

Rondreis Israel
Israel biedt alles voor een waanzinnige rondreis. Van de hoogten van Jeruzalem tot het laagste punt op aarde bij de Dode Zee. In het noorden is het groen en bergachtig, in het zuiden overheerst de woestijn. Voor cultuurliefhebbers beschikt IsraŽl over zeer veel bezienswaardigheden. Zo biedt Jeruzalem bijvoorbeeld vele Christelijke, Joodse en Islamitische monumenten en bezienswaardigheden, zoals de Klaagmuur en de Tempelberg. Ooit in je leven moet je er een keer geweest zijn. Fascinerend Israel.
Ga naar rondreizen Israel

Rondreizen Dubai

Rondreis Dubai
Bezoek het hypermoderne Dubai en maak kennis met de bizarre architectonische bouwwerken, de zeer uiteenlopende uitgaansgelegenheden en de goedbewaarde traditionele souks. Een  verblijf in Dubai kunt u ondermeer combineren met een rondreis in het prachtige Oman of een bezoek aan Abu Dhabi, een weelderige stad met een authentiek karakter.
Ga naar rondreizen Dubai

Rondreizen Oman

Rondreis Oman
De diversiteit van Oman zult u verstelt staan. Laat u verrassen door de overweldigende natuur, de mooie bezienswaardigheden en de leuke traditionele dorpjes. Geniet van de prachtig gevormde kust, de adembenemende wadi's en de okergekleurde woestijnen. Ontspan aan ťťn van de heerlijke luxe stranden van Oman om te genieten van de zon, zee en de fascinerende onderwaterwereld.
Ga naar rondreizen Oman

Rondreizen Syrie

Rondreis Syrie
SyriŽ is de bakermat van onze beschaving en wanneer je een oude soek binnenloopt voel, zie en ruik je de westerse geschiedenis. Verdwaal in de vermaarde soek van Aleppo, een overdekt labyrint van kleuren en geuren, ontdek Palmyra, een oase Ďin the middle of nowhereí met 50 hectaren uitgegraven ruÔnes van tempels uit de Grieks-Romeinse periode.
Ga naar rondreizen Syrie

Rondreizen Iran

Rondreis Iran
Wilt u het historische Perzische rijk ontdekken? Maak dan een rondreis door Iran. Iran heeft ontelbare historische pareltjes waar velen het weet niet van hebben.  
Ga naar rondreizen Iran