Rondreizen Israel

Reizen Israel
Een rondreis Israel leidt u door de bakermat van het Christendom. Israel is voor velen het beloofde onontdekte land om een reis naar te ondernemen. Doordat de situatie in Israel een stuk veiliger is dan voorheen bieden steeds maar rondreis organisaties groepsreizen naar Israel aan. Wij tonen u de mooiste rondreizen Israel met zorg geselecteerd uit het aanbod van de beste rondreis aanbieders.  

Iedereen heeft wel een beeld bij Israel. Vruchtbare landschappen, de Dode Zee en een historische plaats als Jeruzalem. De Olijfberg, de klaagmuur en de Villa Dolorosa, de straat die Jesus op weg naar het kruis aflegde, zijn bezienswaardigheden die een enorme indruk zullen achterlaten. Of bezoek Bethlehem, de geboorte plaats van Jezus. Voor velen is het een must om deze plaatsen ooit eens te bezoeken. Een goede manier om Israel echt te gaan ontdekken is per groepsreis. Een groepsrondreis gecombineerd met een paar dagen strand is perfect om al het moois van Israel te zien.Groepsreizen Libie 

Via een rondreis Israel ontdekt u dit schitterende land op zn best. U kunt samen met andere reizigers met volle teugen genieten van het landschap, de historische bezienswaardigheden en de culturele hoogtepunten. De infrastructuur in Israel is van uitstekende kwaliteit. U verplaatst zich snel door het bijbelse Israel. Zo kunt u de vele bezienswaardigheden van Israel in redelijk kort tijdsbestek ontdekken per bus.

Rondreis Israel, ontdek Jeruzalem
Jeruzalem is de parel van IsraŽl en het hoogtepunt van iedere rondreis. De stad en haar omgeving heeft vele bezienswaardigheden die bij de meeste rondreizen bezocht kunnen worden. De Olijfberg, de Zionsberg, het Graf van Koning David, de tuinen en grotten van Getsemane, het Tuingraf, de diverse plaatsen waar historische gebeurtenissen en wonderen plaatsvonden en niet te vergetenÖ.de heuvels en paden die altijd al deel uitmaakten van het eeuwige landschap van de stad. In het centrum van Jeruzalem ligt de ommuurde stad, waar bedrijvigheid, de diverse drachten de kleuren en geuren tot de verbeelding spreken en waar nog steeds de sfeer van vroegere tijden hangt.

Israel rondreis + strandverblijf
Ook is het mogelijk om een strandvakantie Eilat in combinatie met een rondreis te boeken. Zo heeft u een combinatie van een rondreis en een strandvakantie ineen. Bekijk het aanbod bij 
FOX Israel reizen maar eens of kijk voor diverse opties rechtsboven in het menu.

Ontdek de prachtige natuur- en cultuurschatten van IsraŽl. Bezoek de Bijbelse plaatsen en verken de fascinerende stad Jeruzalem, die al eeuwenlang door de drie wereldgodsdiensten in de greep wordt gehouden en dobber in de wereldberoemde Dode Zee en geniet aan het strand van Eilat.

Reizen naar het historische Israel 
Rondreizen door Israel doe je het beste per groep. Wij tonen u de meest spectaculaire rondreizen. Bekijk ons aanbod en selecteer de voor u beste rondreis Israel.

 

 

Home M-Oosten Israel

        

Israel Rondreizen

    

Israel rondreis toppers

8-daagse rondreis Welkom in het heilige land  
8 dagen                                                                                        Ä749,-

Profiteer nu van deze rondreis aanbieding Israel! Reis door eeuwenoude historie, heilige plaatsen en geniet op prachtige stranden. Een reis door IsraŽl is een reis door de geschiedenis. Achter iedere heuvel en rivier schuilt een verhaal en er valt nog zoveel te ontdekken. IsraŽl is ťťn van de meest fascinerende en betoverende landen ter wereld, een smeltkroes van culturen. Ontdek het bruisende Eilat en de 'stad die nooit slaapt', Tel Aviv. Bewonder de Golan Hoogvlakte, drijf in de Dode Zee en laat u inspireren door de Bijbelse plaatsen als Jeruzalem en Nazareth
.
Meer informatie over deze rondreis Israel
Meer Arke groepsreizen Israel (4)

In de voetsporen van Mozes
14 dagen                                                                                  Ä1849,-

Deze rondreis biedt u twee prachtige landen namelijk IsraŽl en JordaniŽ. Uw reis begint in IsraŽl en wel in de bruisende metropool Tel Aviv. Vervolgens resit u naar het historische Jeruzalem waar religies en tradities tezamen komen. Vanuit Jeruzalem dalen we af naar de Dode Zee dat 400 meter onder de zeespiegel is gelegen.
Het meer van Galilea wordt overgestoken om naar JordaniŽ reizen. Petra, ťťn van de zeven wereldwonderen wordt uiteraard niet overgeslagen en de indrukwekkende Wadi Rum woestijn wordt verkent. Als laatste wordt de badplaats Aqaba aangedaan om vervolgens via Amman naar Amsterdam terug te reizen. Eťn groepsreis, twee landen vol historie en traditie.
Meer informatie over deze rondreis Israel en Jordanie
Meer Fox groepsreizen Israel (3)