Rondreizen per soort

Reizen - zelfstandig of een groepreis
Een rondreis is de ideale manier om een ander land en cultuur te ontdekken. Tijdens een reis krijg je een goede indruk van hoe inwoners zijn, welke tradities en culturele gewoontes ze hebben, de prachtige natuur van het te bezoeken land en de bezienswaardigheden. Iedereen maakt een rondreis op zijn of haar eigen manier. De één wordt nerveus bij de gedachte om individueel door een land te reizen en wil liever per groep een reis maken. De ander wordt juist gek bij de gedachte om met anderen te rondreizen en wil alles zelf ontdekken. 

      

Rondreizen met kinderen of singlereizen
Tegenwoordig wordt het steeds leuker om met kinderen een ver land te ontdekken. Prima landen om met kinderen aan te doen zijn De Verenigde Staten, Thailand, Indonesie en dan met name Bali. Ook singlereizen worden steeds populairder. Er zijn reisbureaus die gespecialiseerd zijn in reizen voor alleenstaanden. Een reis alleen is de perfecte manier om andere mensen te leren kennen.  

Rondreis aanbieders en overige soorten

Bij de Rondreis Koning vind u naast bovenstaande vormen van rondreizen ook andere reizen zoals natuurreizen, cruisereizen, reizen per camper en verre strandvakanties. Een aantal aanbieders bieden deze soorten aan, vergelijk hun aanbod met overige reisaanbieders op deze site. Bekijk het aanbod per soort of land om kijk welke rondreis vorm het beste bij u past voor het land waar u een rondreis gaat maken.

Groepsreis specialisten 

Djoser
Koning AAP reizen
Sawadee
SUMMUM.nl
Baobab
Shoestring
Fox Reizen 

 

Reizen met kinderen 

Riksjakids.nl
Familieavontuur
Kidsreizen.nl

 

Actieve reizen 

SNP Actieve reizen
Mambo

 

Klik als je deze pagina leuk vindt

        

  Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste rondreizen? Volg ons dan op onze Facebook en/of Twitter account door op de betreffende button te klikken.Top reizen en aanbiedingen per soort

Individuele reis Indonesie - 8 tot 23 dagen                       va € 599,-
Indonesië rondreizen zijn individuele reizen die Riksjaonline heeft gecreëerd door korte reisprogramma's (bouwstenen) met elkaar te verbinden. Bij het samenstellen van de rondreizen door Indonesië wordt gekeken naar de geografische ligging en naar de opbouw van activiteiten (bijvoorbeeld beginnen met een complete rondreis en eindigen aan de mooie stranden van Indonesië). Het kunnen zowel rondreizen zijn die de belangrijkste bezienswaardigheden van Indonesië combineren, als programma's de minder bezochte plaatsen opzoeken of langer op een van de eilanden verblijven.
Meer informatie over deze rondreis door Indonesie
Meer reizen in Indonesie
Meer Individuele reizen
Meer Riksjaonline bouwstenen Indonesie


Groepsreis Zuid Afrika - Nationale parken - 18 dagen   va € 2570,-
Het noorden van Zuid-Afrika is rijk aan prachtige nationale parken en reservaten, waarvan het bekende Krugerpark meestal als enige wordt bezocht. Tijdens deze unieke reis bezoeken we een aantal minder bekende maar zeer fraaie wildparken en doorkruisen we het Krugerpark van noord naar zuid. Dit is écht een reis voor iedereen die veel wil zien van de Afrikaanse natuur!
Meer informatie over deze rondreis door Zuid Afrika
Meer reizen in Zuid Afrika
Meer Groepsreizen
Meer Djoser reizen Zuid Afrika

Reizen met kinderen door Thailand - 25 dagen            va € 785,-
Met zijn rijke cultuur, parelwitte stranden, dichtbegroeide jungle en heerlijke eten heeft Thailand alle ingredienten voor een fantastische vakantie met je kids! Zodra je voet zet in dit mooie land, waan je je in een andere wereld en zul je je verbazen over de prachtige tempelcomplexen, de Boeddhistische monniken in feloranje kleding en de vriendelijke bevolking.
Meer informatie over deze kinderreis door Thailand
Meer reizen in Thailand
Meer Reizen met kinderen
Meer Kidsreizen.nl reizen


Rondreis - Zelf samenstellen

NRV Holidays
Riksjaonline.nl
Namaste
Kuoni
 

 

Overige  reisaanbieders 

KRAS
De Jong Intra 
Couples Only