Kidsreizen Australie - Rondreizen met kinderen 

    

Reizen met kinderen Australie

Een familierondreis Australie wordt steeds populairder. Ondanks dat het een tijdje duurt voordat u met uw gezin per vliegtuig in Australie arriveert vinden steeds meer gezinnen hun weg naart Australie. Wat is er dan ook heerlijker om per camper of huurauto van de vrijheid die in Australie gevonden wordt te genieten. Daarnaast zullen uw kinderen de reis een als een spectaculaire rondreis zien. Een mix tussen uitgestrekt landschap en moderne steden is het resultaat.

Waar je met je kinderen ook heengaat in Australie. Voor je kinderen is er enorm veel te beleven en te zien tijdens een rondreis. Vlieg je op Sydney dat kun je een auto of een camper huren en de hele Oostkust afgaan met uitstapjes naar het binnenland om de befaamde Ayers Rock te ontdekken. Vlieg je met de kids naar Perth dan ontdek je per camper of huurauto de prachtige ongerepte Westkust met uitstapjes naar The Pinnacles en het tropische schildpaddenparadijs Coral Bay. Kortom: Australie heeft veel te bieden voor kinderen.


 

Home  -  Rondreizen  - Kidsreizen

Kidsreizen AustralieGeniet met je gezin van de vrijheid in Australie.  Rijd per door het Northern Territory, wat een ontzettende prachtige natuur en bezienswaardigheden heeft. Ontdek de prehistorische Aboriginal rotstekeningen die te vinden zijn in het wereldberoemde Kakadu Nationaal Park. Maak een duik in de koele Ďplunge poolsí van Litchfield NP en peddel door Katherine Gorge. Maak een woestijntocht naar het geisoleerde Alice Springs en ga op zoek naar de nachtdieren in het Desert Park. Reis met uw kinderen naar het heilige Uluru oftewel Ayers Rock, het kenmerk van de Aboriginals en Australie. Wat is er mooier dan met je gezin door Australie te reizen en te genieten van de vrijheid in je eigen camper.
Meer over deze rondreis met kinderen door Australie

gezinsreizen AustralieDe Riksja 'voor-het-eerst-naar-AustraliŽ-droomreis' is ook ideaal om met kinderen te ondernemen. Je arriveert met je gezin in het bruisende Sydney en ontdekt daarna de leegte van de Outback woestijn. Ga alligators spotten per boottocht door de wetlands, ontdek het Great Barrier Rif en de parelwitte stranden aan de Oostkust. Deze complete 4-weekse rondreis door AustraliŽ is een ware belevenis voor jong en oud. Onderweg ga je varen tussen de Whitsunday eilanden en ervaar je het traditionele Australische leven op een farm. Daarna scheur je per 4WD truck over het strand van Fraser eiland.Vanuit Brisbane vlieg je weer terug naar Nederland. Na deze lange rondreis kun je met recht zeggen dat je met je gezin Down Under bent geweest.
Meer over deze familiereis optie door Australie