Seniorenreizen - 50+ reizen en vakanties

Senioren reizen naar verre landen
Bent u vijftig plusser, zijn uw kinderen de deur uit, bent u misschien al met pensioen en behoefte om eens een verre reis te maken. Nu is het tijd om eindelijk eens die vakantie te maken waar u altijd van gedroomd hebt. Met zn tweeen, met vrienden of met een groep onbekenden. Een privéreis of een seniorenreis met gelijkgestemden spreekt tot u verbeelding?

      Seniorenreizen

50+ reizen – diverse seniorenreis opties
U heeft nooit een verre reis kunnen ondernemen vanwege kinderen of werk. Alles is nu anders, u kunt gaan en staan waar u wilt. Toch willen veel senioren een bepaalde zekerheid tijdens een reis. Vooral in landen die onbekend en wat primitiever zijn dan waar u voorheen uw vakantie vierde.  Wat is er dan mooier om uw privéreis tot in de puntjes te laten verzorgen door specialisten of met andere 50 plussers een verre seniorenreis te ondernemen onder begeleiding. Nieuwe vriendschappen worden afgesloten tijdens seniorenreizen. Nu heeft u de mogelijkheid om de wereld te veroveren.

     
Aanbod seniorenreizen en 50 plus privéreizen  
Met ons ruime aanbod aan seniorenreizen vindt u altijd een seniorenreis naar wens. Of u nu op zoek bent naar een senioren groepsreis ver weg, een georganiseerde privéreis voor lekker met zn tweeen of een volledig verzorgde vakantie op één plek met een uitgebreid excursiepakket. Kenmerk voor de seniorenreizen aanbieders op deze pagina is de mogelijkheden om de wereld op eigen houtje te ontdekken of met een groep senioren of 50 plussers. Laat u inspireren bij de Rondreis Koning seniorenreizen. Geniet van uw vrijheid.

Senioren busreizen, stedentrips en reizen Europa  
Voor 50 plussers die binnen Europa willen reizen tonen wij diverse senioren busreis organisaties en senioren stedentrip aanbieders. Bekijk het aanbod aan senioren busreizen maar eens.
Seniorenreizen Pelikaan Reizen
Kras Senioren Reizen
Van Nood Senioren busreizen
50 plus busreizen Effeweg.nl
Senioren vakanties Peter Langhout
Seniorenreizen De Jong Intra 

Senioren Cruise en zeilvakanties
Ook tonen wij aanbieders gespecialiseerd in 50 plus cruisereizen. Bekijk het aanbod aan cruise vakanties voor 50 plussers maar eens.
Senioren Cruisetravel
Cruisereisburo senioren
Adam Voyages
Stip reizen cruises
Kras Cruises
Amorgos Zeilvakanties
Meer Cruisevakanties

Soort Rondreis

Groepsreizen 
Singlereizen 
Rondreizen met kids
Natuurreizen 
Cultuurreizen 
Fietsreizen
Wandelreizen 
Duikreizen 
Cruisereizen
Wijnreizen 
Seniorenreizen
Vrijwilligerwerk reizen 
Winterreizen Eclipsreizen 
Wereldwonder Reizen
Brochure aanvragen

Home - Rondreizen    Seniorenreizen

        

Senioren reis aanbiedingen

Egypte groepsreis
21 dagen        va  €1195,-
Slenter over de gezellige bazaar in Caïro en bezoek de piramides bij Sakarra en Gizeh. Bij Aswan maakt u een tocht over de Nijl met en is een excursie naar Abu Simbel mogelijk. We zeilen van Aswan, met een felucca over de Nijl naar Kom Ombo en Edfu. In Luxor staat de Vallei der Koningen op het programma. In de Sinaï woestijn kun je naar de Mozesberg en afsluitend zijn er een aantal relaxte stranddagen in het gezellige Dahab aan de Rode Zee.
Meer over deze reis door Egypte
Meer Djoser reizen
Meer Groepsreizen            Meer Egyte reizen

Senioren cruisereis CarribeanCruise Carribisch gebied
15 dagen       va €1149,-
Het nieuwste schip van NCL reist in 15 dagen vanuit Miami door het Carribisch gebied. Onder andere De Bahama's, Mexico en de Maagdeneilanden worden aangedaan. Aab boord is er amusement in allerlei vormen. Er is een uitgebreide keuze aan binnen- en buitenhutten, suites en penthouses met balkon.Laat u verwennen aan boord van dit Cruiseschip.
Meer over deze cruisereis door het Carribisch gebied
Meer Cruisetravel vakanties
Meer Cruisevakanties

50 plus privévakantie ThailandThailand Senioren privéreis
15 dagen         va €1419,-
U start uw rondreis in de Bangkok en reist per airco minibus via de River Kwai naar Ayutthaya. Vanuit hier vervolgt u uw privéreis per nachttrein naar noorden. In deze regio bezoekt u de Gouden Driehoek, diverse bergstammen. Daarna geniet u van het bruisende Pattaya of vliegt naar Phuket of Koh Samui voor een geweldige strandvakantie. U verblijft in uitstekende drie- en viersterrenhotel en vele excursies zijn inbegrepen.
Meer over deze privéreis door Thailand
Meer NRV reizen
Meer privéreizen             Meer Thailand reizen


 50+ busreis ItalieItalie Senioren busreizen
12 dagen         va €749,-
Een reis met alleen maar hoogtepunten! Zoveel cultuur op zo’n klein oppervlak! Op het programma staan bezoeken aan de romantische waterstad Venetië en de stad van de Medici, Florence. In het Toscaanse Siena bewondert u het mooiste plein van Italië. In Umbrië maakt u kennis met Assisi, de stad van de heilige St. Franciscus. Natuurlijk ontbreekt de Eeuwige Stad Rome niet. De Scheve Toren van Pisa vormt het sluitstuk. En dit alles onder leiding van een deskundige Nederlandse reisleid(st)er!
Meer over deze busreis door Italie
Meer Kras busreizen