Rondreizen Bolivia

Een rondreis Bolivia biedt u diverse mogelijkheden. U komt in wereld van de Inca's en maakt kennis met de rijkdom van het Andesgebied. Rondreizen door dit speciale land kan op diverse manieren. U kunt in groepen rondreizen of een individuele rondreis overwegen. Bekijk het aanbod van onze partners eens. Leg de reizen naast elkaar en kies de beste of goedkoopste rondreis optie voor u.

       

Bolivia ligt in het Zuid-Amerikaanse Andes gebied. Hier vind je de zogenoemde Altiplano, een winderige en verlaten hoogvlakte. De traditionele hoofdstad La Paz is een van de hoogsgelegen steden van de wereld. Sucre is de stad waar veel te zien en te beleven is. de hoogvlaktes van het zuiden wanen u op een andere planeet. Ontdek de witte zoutvlaktes van de Salar de Uyuni en het adembenemende landschap bij Laguna Colorada en Laguna Verde. Ook heeft Bolivia een stuk Amazonegebied waardoor u ook in dit tropisch regenwoud kunt verblijven. Ondanks de primitieve infrastructuur biedt dit land  schitterende reismogelijkheden.

Rondreizen van diverse rondreis specialisten worden aangeboden op onze site. Voor iedereen is een vorm van reizen beschikbaar. Populaire rondreizen door Bolivia zijn naast groepsreizen,  individuele reizen. Het is ook mogelijk om samen met een specialist zelf een reis samen te stellen.

 

Snelzoeker Rondreizen per land en soort

        

Bolivia Rondreis toppers

Binnenkort fantastische rondreizen Bolivia beschikbaar