Rondreizen Ethiopie

Rondreis Ethiopie - Ongekende cultuur en natuur
Wilt u een unieke rondreis ondernemen en in gebieden komen waar nog niet veel toeristen zijn geweest? Ga dan op rondreis door Ethiopie en ontdek dit fantastische land. Velen denken dat Ethiopie een droog land is waar niks te beleven valt. Wat veel mensne niet weten is dat met name het Noorden erg groen is en het gebied l;angs de blauwe Nijl vele een prachtig landschap heeft en dat het land bezaaid is met middeleeuwse kerken. Dit im conbinatie met traditionele stammen zorgt voor een unieke ervaring. Ontdek Ethiopie per groepsreis. Bekijk het aanbod rechtsboven op deze pagina.
  

     Safari Zambia 

Rondreizen Ethiopie - de ultieme rondreis

Een rondreis door EthiopiŽ is een unieke ervaring. Wat velen niet verwachten is dat in het land veel  middeleeuwse kerken te vinden zijn. Er wordt zelfs gesuggereerd dat in Ethiopie ergens de Heilige Graal verstopt is. Dit in combinatie met authentieke stammen geeft een kleurrijke mix tussen geloof en eeuwenoude Afrikaanse tradities. Priesters en  pelgrims worden afgewisseld met witgeschilderde stamleden en wildemannen met schotellippen. Tijdens een rondreis Ethiopie slentert u over kleurrijke markten en kunt u prachtige wandelingen maken in het panoramische Simiengebergte. Ontdek de kloosters op de eilandjes van het Tanameer. Ontmoet de stammen en zie hun tradities en gewoontes. 


Soort rondreis - Van groepsreis tot individueel
Wij tonen het aanbod van diverse rondreis aanbieders die de meest prachtige reizen in Ethiopie aanbieden. Hoofdzakelijk worden groepsreizen in Ethopie aangeboden. Deze groepsrondreizen bieden echter voldoende vrijheid om op uw manier Ethiopei te ontdekken.

Klik als je deze pagina leuk vindt 

Home - Afrika - Rondreizen - Rondreizen Afrika - Ethiopie
 
       
Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste rondreis aanbiedingen, nieuwe rondreizen en het laatste rondreis nieuws? Volg ons dan op onze Facebook en/of Twitter account door op de betreffende button te klikken.

           

rondreizen Ethiopie

Rondreis EthiopieRondreis Ethiopie 23 dagen  
23 dagen          Ä2865,-
De prachtige natuur, de bijzondere historische monumenten en interessante etnische minderheden in de Omovallei maken EthiopiŽ tot een van de boeiendste bestemmingen op het Afrikaanse continent. En de hartelijkheid waarmee EthiopiŽrs de buitenlandse bezoeker ontvangen, is overweldigend.
Meer informatie over deze groepsreis door Ethiopie

Groepsreis EthiopieEthiopie - Rondreis langs ondergrondse kerken en kleurrijke volken  
29 dagen        Ä2450,-

Een rondreis EthiopiŽ is een reis door een  onverwacht mozaÔek van culturen en land-schappen en wordt door velen als het mooiste land van Afrika beschouwd. Tijdens deze avontuurlijke rondreis door EthiopiŽ reis je langs alle hoogtepunten die het land te bieden heeft. In het groene Noorden waan je je regelmatig in de Middeleeuwen. Hier vindt je eeuwenoude obelisken, kastelen, kloosters en een doolhof van rotskerken. Hier wandelen we bovendien in het prachtige Simien-gebergte. In het Zuiden van EthiopiŽ reizen we per jeep over de uitgestrekte ruige savannes en gaan op zoek naar animistische stammen als Mursi, Hamar en Konso..
Meer informatie over deze rondreis Ethiopie