Rondreizen Madagascar

Rondreis Madagascar: Natuur, cultuur, stranden
Madagascar is een waar fenomeen. Dit eiland heeft vegetatie en diersoorten die nergens anders op de wereld te vinden zijn. Een rondreis Madagascar wordt mede daarom steeds populairder. Het eiland biedt schitterende mogelijkheden om door rond te reizen, eventueel in combinatie met een verblijf aan het strand. Bij de Rondreis Koning vind u een breed aanbod aan rondreis Madagascar mogelijkheden. Bekijk het aanbod op onze Madagascar pagina en selecteer voor u de beste optie qua prijs, mogelijkheden. Van goedkope rondreizen tot luxe reizen en strandvakanties Madagascar zijn bij de Rondreis Koning te vinden.
 

     Safari Zambia 

Madagascar - Baobab's en Maki's
Qua natuur is Madagascar een van de rijkste landen ter wereld. De geïsoleerde ligging heeft er voor gezorgd dat er een natuur is ontstaan die nergens anders voorkomt. Duizenden planten-en diersoorten groeien en leven nergens anders. Zeldzame orchideen, baobab bomen, Kameleons, Maki's en lemurs zijn er te vinden. 31 natuurreservaten en 16 nationale parken zorgen dat de natuur van Madagascar beschermd wordt. Naast deze parken staan Bemaraha, bekend door zijn zwarte en miljoenen jaren oude kalksteenpieken en de rotskathedralen in het Parc National de l’Isalo met zijn indrukwekkende kloven en natuurbad op de werelderfgoedlijst. In het Parc National d’Andasibe-Mantadia wemelt het van de aapsoorten waaronder vele families van de meest markante lemur: de Indri-Indri. Rond Madagascar bevinden zich enkele eilandjes waaronder het ‘parfumeiland’ Nosy Be. De eilandjes Nosy Komba en Nosy Boraha of Ile Sainte Marie voor de oostkust van Madagaskar zijn bieden de mooiste stranden en hebben de meest ideale duik- en watersportmogelijkheden.
 

Soort rondreis Madagascar
Van groepsreis tot individuele reizen

Bij de Rondreis Koning vindt u diverse mogelijkheden voor een rondreis Madagascar eventueel in combinatie met een strandvakantie. Wij tonen u diverse  rondreis specialisten die Madagascar in hun aanbod hebben. Zowel groepsreizen als indiviueel samen te stellen rondreizen Madagascar zijn bij onze partners  zijn aan te vragen.

Home - Afrika - Rondreizen - Rondreizen Afrika - Madagascar

        

           Rondreizen Madagascar

Rondreizen Madagascar top reizen

Rondreizen MadagascarHotel en Kampeerreis  

30 dagen        €3145,-
Deze rondreis brengt je in de boeiende wereld van baobabs, maki's, lemuren, en kameleons. Madagaskar is Afrika en Azie inéén. Alle tropische landschappen zijn vertegenwoordigd in dit prachtige land. Deze Madagascar rondreis combineert hooglanden met regenwouden. U voelt zich een ontdekkingsreiziger in Madagascar! Zoveel verschillende natuur in een notendop. Is er ook tijd om te ontspannen tijdens deze reis? Jazeker! Op het prachtige Sainte Marie kunt u op het strand  nagenieten van deze indrukwekkende rondreis
Meer informatie over deze rondreis door Madagascar
Meer Koning Aap  Madagascar rondreizen (1)