Rondreizen en Safari's Mozambique

Rondreis Mozambique: Natuur, cultuur, stranden
Mozambique heeft als rondreis land veel te bieden. De ongerepte schoonheid, stranden en de natuur hebben Mozambique tot een populaire bestemming gemaakt voor reizigers die eens wat anders willen dan het massatoerisme in buurland Zuid Afrika. Hier voelt u de authentieke Afrikaanse sfeer in combinatie met koloniale Portugese invloed. Rondreizen door Mozambique is spectaculair en niet te vergelijken met andere landen. Bij de Rondreis Koning vind u een breed aanbod aan rondreis mogelijkheden.

     Safari Zambia 

Mozambique - Olifanten en whalesharks
Parelwitte stranden, de koraaleilanden van de Bazaruto Archipel, de Portugese nederzetting in Ilha do Mozambique, de oude handelspost Inhambane, indrukwekkende zandduinen, zoetwatermeren vol krokodillen en savannes met 180 vogelsoorten en gevarieert wild maken Mozambique een ideale bestemming voor liefhebbers van zon, strand, cultuur en natuur. Het Lugenda wildreservaat met haar olifantenpopulaties is een van de grootste van Afrika. Tofo is de plek waar u kunt zwemmen met walvishaaien en manta’s. De hoofdstad Maputo is een mix van de Afrikaanse en de mediterrane keuken en hier zijn vele overblijfselen uit het Portugese koloniale verleden te vinden. Kortom: een nieuw te ontdekken rondreis en vakantieparadijs!  

Soort rondreis - Van groepsreis tot individueel
Bij de Rondreis Koning vindt u diverse mogelijkheden voor een rondreis Mozambique eventueel in combinatie met een strandvakantie. De meeste rondreis aanbieders combineren Mozambique met andere landen in Zuidelijk Afrika. Wij tonen u diverse safari en rondreis specialisten die Mozambique in hun pakket hebben. Zowel groepsreizen als indiviueel samen te stellen rondreizen zijn bij onze partners  zijn aan te vragen.

Home - Afrika - Rondreizen - Rondreizen Afrika - Mozambique

        

           Rondreis Mozambique

Rondreizen Mozambique Safari's

Rondreizen MozambiqueMozambique, Malawi en Zambia  
25 dagen        €2595,-

Een rondreis door Mozambique, Malawi en Zambia voert door een combinatie van drie landen, waar je Afrika in al zijn verscheidenheid leert kennen: Mozambique met zijn Portugese verleden en mooie kustlijn. De uiterst vriendelijke bevolking van Malawi en Zambia met de overweldigende Victoriawatervallen en South Luangwa, één van de mooiste parken van Afrika. Zowel boven water als onder water biedt deze reis een imposant dierenrijk.
Meer informatie over deze safari rondreis door oa Mozambique
Meer Sawadee  Mozambique rondreizen en safari's(2)