Rondreizen en Safari's Namibie

Rondreis Namibie - contrasten en natuurfenomenen
Rondreizen of een safari Namibie is een aparte ervaring. Geen enkel land is zoals Namibie en tijdens een rondreis zult u zich op een andere planeet wanen. Dit land heeft natuur die je nergens anders tegenkomt. Oranjerode woestijnen, hoge zandduinen en savannes waar nog diverse traditionele stammen zoals de Himba's leven. Wie een rondreis of safari vanuit de hoofdstad WIndhoek maakt zal geen spijt hebben van de reis. Ontdek dit fenomenale land met één van de rondreis partners van De Rondreis Koning.
 

      

Safari en rondreis Namibie - ontdek een andere planeet
Namibie is een land zoals geen ander en een waar geologisch wonder vol contrasten en vreemdsoortige natuurfenomenen. Woeste landschappen, gestrekte savanne vlaktes met een kleurrijke horizon, een verlaten grillige kustlijn en de roodgekleurde woestijn de Namib maken dit land uniek. Hier vind u de hoogste zandduinen ter wereld en een schat aan prehistorische rotstekeningen. In Kaokoland vind u de primitieve en tegelijk fascinerende levenswijze van de rood glimmende Himbavrouwen of ‘Okermensen’. In Kalahari en Etosha, het immense wildpark vind u een grote diversiteit aan dieren en vogels. Ontdek dit unieke land en bekijk ons aanbod aan safari's en rondreizen Namibie.
 

Soort rondreis - Van groepsreis tot individueel
Een groepsreis Namibie is de ideale manier om het land te verkennen. U leert andere reizigers kennen die hetzelfde doel hebben als u: genieten van al het natuurschoon dat voorgeschoteld wordt. Ook is het mogelijk om zelf uw rondreis door Namibie samen te stellen. Zowel als groepsreis of individueel zijn er bij de rondreiskoning vele mogelijkheden. Bekijk het rondreis en safari aanbod op onze webpagina maar eens.

                       Home - Afrika - Rondreizen - Rondreizen Afrika - Namibie

        


rondreizen en safari's Namibie in de spotlight

Rondreis NamibiePrivéreis Namibie         €1799,-
14 dagen
Een zeer mooie en complete 19-daagse individuele selfdrive reis door Namibië. Zelf rijdend in uw eigen 4WD huurwagen (Nissan X-trail 4x4) bezoekt u de vele hoogtepunten van Namibië waarbij u overnacht in goede en mooi gelegen lodges en hotels. Vanuit Windhoek gaat de reis eerst zuidwaarts waarbij u via de Fish River Canyon dwars door de Kalahariwoestijn naar de kust bij Swakopmund rijdt. Hiervandaan rijdt u noordwaarts richting Damaraland en bezoekt u natuurlijk uitgebreid het Etosha National Park.
Meer informatie over deze rondreis door Namibie
Meer NRV Namibie reizen(7)

Rondreizen NamibieZuidelijk Afrika - 4 landen   €1999,-
28 dagen
Een avontuurlijke kampeerreis door 4 landen. Namibie, Zuid Afrika, Botswana en Mozambique. Van de Victoria Falls tot de hoogste zandduinen ter wereld aan de ruige kust van Namibië. Bezoek het beroemde wildpark Chobe met ontelbare olifanten en Etosha met haar enorme diversiteit aan groot en klein wild. Daarnaast wandel je langs een spectaculaire rivierkloof in een verlaten maanlandschap: de Fish River Canyon. In Kaapstad kun je een bezoek brengen aan de plek waar Nelson Mandela jarenlang heeft vastgezeten: Robbeneiland. Of beklim de imposante Tafelberg.
Meer informatie over deze rondreis door Namibie
Meer Sawadee Namibie reizen (2)