Rondreizen India

Reizen door India
Een rondreis door India zal een verpletterende indruk op uw achterlaten. Bij aankomst in dit prachtige land zult u overdonderd worden door de chaos op de straat, de drukke mensen en de variatie aan geuren.


klik hier of op plaatje voor de rondreis

Na een paar uur bent u geaclimatiseerd en kan uw rondreis door India beginnen. Ontdek dit schitterende land, waarbij u zult merken dat geen enkele plaats en regio hetzelfde is. Iedere keer ontdekt u India opnieuw.

      Bouwstenen India 

Rondreis mogelijkheden India
Bij de Rondreis koning India vind u informatie over rondreizen naar de meest interessante plaatsen, stranden en gebieden die je zou kunnen bezoeken tijdens een verblijf in India. Bezoek bijvoorbeeld de levendige hoofdstad New Delhi, De paleizen van Jaipur, De Ganges met haar rituelen in Varanasi, de theeplantages in het zuiden en de uitgestrekte stranden met prachtige palmen van Goa.

Rondreis aanbieders India

Bekijk en vergelijk het reisaanbod en kies de verre reizen specialist die het beste past qua wensen, budget en mogelijkheden. Of u nu een groepsreis, individuele reis, met kinderen of een reis zelf wilt samenstellen, u vind het bij de Rondreis Koning.

Groepsreis specialisten India 

Djoser India reizen
Koning AAP rondreizen India
Sawadee India rondreizen
SUMMUM.nl India vakanties
Baobab rondreis India mogelijkheden
Shoestring India rondreizen
Fox rondreizen India 

 

Reizen met kinderen door India 

Riksjakids.nl
Familieavontuur

 

Actieve reizen door India 

SNP Actieve reizen
Mambo

 

Snelzoeker Rondreizen per land en soort

        

India rondreizen

India rondreis aanbiedingen

Groepsreis India en Nepal - 23 dagen                          va € 1699,-
Een rondreis vol hoogtepunten. Reis door India en ontdek de gouden driehoek. Plaatsen als Delhi, Jaipur en Agra, met de beroemde Taj Mahal, staan op het programma. Ontdek de Erotische Tempels van Kajuraho en de meest heilige stad van India, Varanasi.
Ook worden de prachtige Haveli’s in Mandawa en de bedoeïnenplaats Pushkar bezocht in Rajasthan.Vanuit Varanasi gaat u naar Nepal, waar de mooiste plekjes van het land worden aangedaan. U bezoekt het Chitwan Nationaal Park, waar de kans aanwezig is om oog in oog te staan met een tijger of neushoorn. Wandel aan de voet van de wereldberoemde Himalaya’s en maak een wandeling door de hoofdstad Kathmandu!
Meer informatie over deze rondreis door India
Meer NRV India reizen


Rajasthan - Maharadja land - 22 dagen                      va € 1199,-
Rajasthan is een kleurrijke en exotische provincie. De sprookjesachtige paleizen, de gigantische forten en de rijk versierde kleding van de bevolking zijn een lust voor het oog. Rajasthan roept het beeld op van het klassieke India. Het land waar de tijd stilstaat, het land waar het hindoeïsme nog sterk in zijn traditionele vorm voortleeft. De reis voert door woestijnen en langs koele meren, door weelderige dalen en ruige bergen. Je komt door levendige steden met bonte markten en afgelegen dorpjes en natuurlijk bezoek je de tempel van de liefde: de wereldberoemde Taj Mahal. Een laatste hoogtepunt is het religieuze hart van India; Varanasi aan de oevers van de Ganges.
Meer informatie over deze rondreis door India
Meer Shoestring India reizen

Rondreis Zuid India - 25 dagen                                       va € 1995,-
Zuid India heeft alle ingrediënten voor een boeiende rondreis. In tempelsteden als Maduai en Mysore dwaal je rond in gigantische, kleurrijke tempelcomplexen. In Periyar ga je op zoek naar wild en in het tropische Kerala ervaar je het dagelijkse leven, varend door de smalle kanaaltjes van de backwaters. De grandeur van oude beschavingen ervaar je als je de tempels van Hampi bezoekt. De strandenverlenging in Goa vormt een ontspannen afsluiting van deze afwisselende reis door het zuiden van India.
Meer informatie over deze rondreis door India
Meer Sawadee India reizen

Rondreis India - Zelf samenstellen

NRV Holidays
Riksjaonline.nl
Namaste
Kuoni
 

 

Overige  reisaanbieders door India 

KRAS
De Jong Intra 
Couples Only