Rondreizen Maleisie

Rondreizen Maleisie
Een rondreis door Maleisie is een explosie van natuur. Dit land is zo ongelofelijk divers. Iedere dag zult u nieuwe indrukken opdoen. Rondreizen door Maleisie laat u naar de bron van de natuur gaan. Tijdens een rondreis zult u opgaan in het oudste oerwoud ter wereld , de Tanam Nagara, wandelt u door de fascinerende theeplantages van De Cameron Hills, zwemt u in de kristalblauwe wateren aan de prachtige parelwitte stranden en ontdekt u vele dieren waaronder de Orang Oetang midden in de jungle. Een rondreis Maleisie groeit aan populariteit. Doe het nu en ontdek de verschillen tussen modern en oeroud.

Rondreis Maleisie opties
De Rondreis koning toont u diverse rondreizen Maleisie, aangeboden door aanbieders met een breed en gevarieerd rondreis aanbod.  Zo kunt u eenvoudig rondreizen vergelijken en de beste of goedkoopste reisoptie voor Maleisie eventueel in combinatie met buurlanden uitkiezen.  

      Rondreizen Maleisie  

Maleisie: Meltkroes van cultuur en natuur
MaleisiŽ is een ware schatkamer van verschillende culturen en geloven. Moslims, Hindoestanen, Christenen, Boedisten leven gebroederijk naast elkaar. Deze meltkroes, de exotische keuken met diverse invloeden, schilderachtige plaatsjes, prachtige natuur en de moderne skyline maakt MaleisiŽ een unieke bestemming. MaleisiŽ heeft de reiziger veel te bieden en is ideaal om via een rondreis te ontdekken. De prachtige kust met talloze eilandjes, adembenemende onderwaterwerelden met fascinerende vissen de in het nevel gehulde bergen met regenwoud en de dieren in de jungle van Borneo zijn werkelijk uniek.

Maleisie rondreizen:
Van groepsreizen tot individuele rondreizen
De Rondreiskoning toont meer dan 15 aanbieders die Maleisie in hun pakket hebben. Zo kunt u eenvoudig en snel bekijken wat voor u de beste rondreis Maleisie qua prijs en aanbod is. Rechtsboven vind u een selectie van de mooiste rondreizen. Van groepsreizen tot individueel. Van zelf samenstellen tot reizen met kinderen door Maleisie.

Rondreis aanbieders

Fox  Groepsreizen Maleisie (5)
NRV Maleisie rondreis opties (8)
Maleisieonline rondreizen (15)
Shoestring
SNP Actieve reizen
Djoser
Koning AAP reizen
Reisjerot Maleisie rondreizen (131)
Sawadee
SUMMUM.nl
Baobab
Kuoni
KRAS
De Jong Intra 
TravelXS.com
TunaFish
Peter Langhout
Riksjaonline.nl
Riksjakids.nl
Familieavontuur 
Woestijnreizen.nl
Fox
Couples Only

 

 

Snelzoeker Rondreizen per land en soort

        

Maleisie rondreis aanbiedingen

Rondreis Maleisie GroepsreisGroepsreis Maleisie   
19 dagen      Euro 1795               Uw rondreis start in Borneo waar u de jungle verkent en een ontmoeting heeft met oa de Orang Oetang. Daarna reist u door naar de fantastische hoofdstad Kuala Lumpur, waarna u twee dagen verblijft in de Taman Negara, de oudste jungle ter wereld. U gaat met een longtailboot diep de jungle in om hier te genieten van de prachtige natuur. Vervolgens vervolgen wij de rondreis in westelijke richting naar de prachtige Cameron Highlands, waar u twee nachten verblijft, voordat u de tropische eilanden Penang ťn Langkawi bezoekt voor verblijf aan parelwitte stranden in prachtige resorts.
Meer informatie over deze rondreis Maleisie
Meer Koning Aap  Maleisie rondreizen (2)

Groepsreis en individuele reizen MaleisieMaleisie bouw je eigen reis   
Vanaf 3 dg      Euro 105               Bouwstenen Maleisie zijn korte individuele reizen van veelal drie dagen. Door bouwstenen te combineren kun je je complete MaleisiŽ reis samenstellen. Je kunt ook losse bouwstenen uitzoeken. Daarnaast kun je een combinatie maken met bouwstenen op Borneo. In West MaleisiŽ kun je reizen met een eigen huurauto, privť transfers, bussen of een combinatie.
Meer informatie over deze rondreis bouwstenen Maleisie
Meer Maleisie online rondreizen (15)

Rondreis Maleisie en BorneoRondreis Maleisie en Borneo   
15 dagen va Euro 1058              
Een prachtige avontuurlijke privť rondreis naar de mooiste plekjes van Borneo en Maleisie. Tijdens deze rondreis wordt u op vele momenten verrast door dit prachtige land met zijn vele nationale parken, inheemse stammen, orang-oetans en tropische eilandjes.Tevens logeert u op Sarawak (Borneo), bij de Batang Ai stam, bezoekt u het Bako Nationaal Park met de beroemde krijtrotsen en bezoekt uhet rehabilitatiecentra voor de uitstervende orang-oetan. Daarna vliegt u naar Kuala Lumpur, vanwaar u via de Cameron Highlands naar Penang reist. Na een prachtige route door het heuvelachtige gebied komt u aan op het levendige eiland Penang en sluit u af op het tropische eiland Langkawi.
Meer informatie over deze rondreis Maleisie en Borneo
Meer NRV Maleisie rondreizen (8)