Rondreizen Mongolie

Rondreis of treinreis Mongolie
Een rondreis Mongolie toont u het voormalige machtige rijk van de wrede Genghis Khan in de dertiende eeuw. Het landschap kenmerkt zich door grote uitgestrekte toendra's, prachtige bergformaties en indrukwekkende plaatsen waarvan Ulaanbator (Ulanbataar) de bekenste en tevens hoofdstad van Mongolie is. Deze voormalige Sovjet Republiek telt 2,7 miljoen inwoners, van wie meer dan een miljoen in Ulaanbaatar wonen.Mongolie - Nomaden, steppes en rotsformaties
Tijdens een rondreis of treinreis door Mongolie zijn er teveel bezienswaardigheden om op te noemen. De belangrijkste zijn het
Sukhe Baator-plein in Ulaanbaatar, genoemd naar een Mongoolse revolutieheld. Het Gandan klooster met haar 26 meter hoge Boeddha, de Gobi woestijn, de eindeloze steppes waar nomadenfamilies in hun ger(ronde tent van dik vilt) paarden houden. Het Khustain Nuuru National Park dat bekend staat om de Przewalski paarden die daar nog in het wild leven en het Terelj National Park met haar kenmerkende granieten rotsformaties.

Rondreizen Mongolie - drie reis opties
Er zijn drie opties om een rondreis Mongolie te maken. 
1. Vanuit Peking per trein naar Ulan Bator en per vliegtuig terug. 
2. Direct vliegen op Ulanbaatar
3. Transsiberie Express

De bekenste en de meest aansprekende  rondreis is per trein namelijk de Transsiberie Express. Deze treinreis gaat van Peking naar Moskou en vice versa. Tijdens de mooiste treinreis ter wereld, dwars door de steppen en toendra's krijgt u een adembenemend beeld van het voormalige Genghis Khan rijk met het ene hoogtepunt na het andere. De Transsiberie Express tovert het wijdse landschap met spectaculaire vergezichten, omlijst door een decor van eindeloze grauwgroene heuvels en prachtige meren.

Mongolie rondreizen - vergelijk en kies
De Rondreis Koning Mongolie biedt u een overzicht van diverse aanbieders die rondreizen Mongolie en de Transsiberie Express in hun aanbod hebben. Het loont om de diverse Mongolie aanbieders met elkaar te vergelijken om de goedkoopste of meest interessante rondreis Mongolie te selecteren.

Rondreis Mongolie aanbieders

NRV Holidays
Shoestring
SNP Actieve reizen
Djoser
Koning AAP reizen
Mambo
Sawadee
SUMMUM.nl
Baobab
Kuoni
KRAS
De Jong Intra 
Riksjaonline.nl 
Fox
Couples Only

 

 

Snelzoeker Rondreizen per land en soort

        

Rondreizen Mongolie aanbiedingen