Rondreizen Nepal

Rondreizen Nepal
Een rondreis Nepal is een reis vol geheimzinnigheid, prachtige natuur en mysterieuze tempels. Bezoek bijvoorbeeld de  hoofdstad Katmandu met haar vele tempels, De Bodnath Stoepa even buiten Kathmandu, de diverse groene valleien met traditionele dorpjes, de voet van de Himalaya, tijgers en neushoorns spotten op de rug van een olifant. De Rondreis koning Nepal toont u diverse rondreis mogelijkheden . Voor een rondreis Nepal kunt u bij ons terecht. Wij tonen meer dan 40 rondreizen Nepal aangeboden door diverse aanbieders.


Rondreizen Nepal 

Nepal - Boedisme, tijgers en hoogvlaktes
Een rondreis Nepal leidt je door het geboorteland van Boeddha. Nepal is gelegen in de Himalaya tussen India en Tibet (China). In deze vaak hoog gelegen gebieden vind je blauwe bergschapen en de mysterieuze sneeuwluipaarden. In de lager gelegen streken houden de Bengaalse tijgers, luipaarden en neushoorns zich op en kunnen veilig bezichtigd worden op de rug van een olifant. De hoofdstad van Nepal is Kathmandu en staat bekend als stad van de tempels en stoepa's. Ten oosten, ten westen, ten noorden en ten zuiden van Kathmandu liggen prachtige valleien. Bhaktapur (in het oosten), Swayambhunath (in het westen), Pashupatinath (in het noorden) en de vallei van het zuiden wordt Patan genoemd. Stuk voor stuk hebben deze valleien een enorme schoonheid en spiritualiteit. Overige bezienswaardigheden in Nepal zijn onder meer het stadje Pokhara, de vele bergdorpen in het Himalayagebergte en het nationale park Chitwan.
 

Nepal rondreis mogelijkheden
Rondreis mogelijkheden in overvloed voor Nepal. Populair is om een groepsreis Nepal te ondernemen. Echter is het ook mogelijk om individueel door Nepal te reizen of zelf een reis samen te stellen. Bij de Rondreiskoning vindt u diverse aanbieders met een breed aanbod aan rondreizen. Bekijk het aanbod en vind de goedkoopste of meest ideale reis.

Rondreis Nepal aanbieders

NRV Nepal rondreizen(6) 
Shoestring Nepal rondreizen(7)
SNP Actieve rondreizen(32) 
Djoser Nepal Groepsreizen(6)
Nepalonline: Zelf je rondreis samenstellen(12) 
Koning AAP reizen
Mambo
Sawadee
SUMMUM.nl
Baobab
Kuoni
KRAS
De Jong Intra 
TravelXS.com 
Familieavontuur 
Woestijnreizen.nl
Fox
Couples Only

 

 

 

                   Home - Azie - Rondreizen - Rondreizen Azie - Nepal

        

Rondreis Nepal

rondreizen Nepal aanbiedingen

Rondreis NepalNepal en India         €2099,-
23 dagen                            
In India brengt u een bezoek aan plaatsen als Delhi, Jaipur, Agra met de beroemde Taj Mahal, de Erotische Tempels van Kajuraho en de meest heilige stad van India, Varanasi. In Rajasthan bezoekt u de prachtige Haveli’s in Mandawa en de bedoeïnenplaats Pushkar. In Nepal bezoekt u het Chitwan Nationaal Park en heeft u de mogelijkheid om een korte wandeling te maken in de Pokhara, aan de voet van de wereldberoemde Himalaya’s. Ook krijgt u de tijd om Kathmandu en zijn prachtige vallei te verkennen. Een reis die u van hoogtepunt naar hoogtepunt zal brengen! .
Meer informatie over deze Nepal rondreis
Meer NRV Nepal rondreizen(6)

Rondreizen NepalNepal: Land van Kumari  €999,-
15 dagen                          
Een bijzondere rondreis voor een goedkope prijs. Ontdek de variatie van dit prachtige land. Je reist door het schitterend berglandschap met zijn rijstterrassen en besneeuwde bergtoppen, langs lieflijke dorpjes en woeste rivieren. Aanschouw de prachtige uitzichten over het Himalaya-massief. Bekijk minutenlang ademloos de prachtige architectuur van de koningssteden Kathmandu, Patan en Bhaktapur en ontspan aan het blauwgroene bergmeer.
Meer informatie over deze reis door Nepal
Meer Shoestring Nepal rondreizen(7)

Rondreizen Nepal en IndiaPagodes en tempels     €1595,- 
17 dagen                        
Als een reis terug in de tijd maakt u kennis met haar prachtige oude koningssteden, waar de paleizen, pagodes en tempels nog altijd hun eeuwenoude grandeur uitstralen. U bezoekt de meest bijzondere dorpjes zoals Khokna, Bungamati en Kirtipur waar het dagelijkse leven rechtstreeks uit de middeleeuwen lijkt te komen. In het Chitwan Nationaal Park klimt u op de rug van een olifant op zoek naar de hier levende neushoorns en tijgers en vanuit Pokhara maakt u een eenvoudige 3 daagse trekking. Kortom een rondreis langs alle hoogtepunten aan de voet van de Himalaya!
Meer informatie over deze rondrondreis Nepal
Meer De reisspecialisten Nepal rondreizen(2)

                             
                                        Losse Vliegtickets Nepal