Rondreizen Oezbekistan

Rondreizen Oezbekistan
Een rondreis Oezbekistan is veelal nog onbekend als reis bestemming, maar het is een parel in Centraal Azie. In eeuwenoude steden als Khiva, Buchara en Samarkand komen de romatische sferen van de Zijderoute weer helemaal tot leven. Deze steden staan bol van prachtige Oosterse architectuur: schitterende minaretten, moskeeŽn, medressa's gedecoreerd met turkooizen mozaÔeken en levendige bazaars. De woestijn en het overnachten bij de bevolking thuis zorgen voor een perfecte afwisseling. 

Rondreis Oezbekistan opties
De Rondreis koning toont u diverse rondreizen Oezbekistan, aangeboden door aanbieders met een breed en gevarieerd rondreis aanbod.  Zo kunt u eenvoudig rondreizen vergelijken en de beste of goedkoopste reisoptie voor Oezbekistan eventueel in combinatie met buurlanden uitkiezen.  

      Groepsreizen Zijderoute  

Oezbekistan: Ontdek de Zijderoute
Oezbekistan is een uniek land dat steeds populairder wordt voor een rondreis. de Zijderoute, de legendarische handelsroute waar achter een wereld schuil gaat van romantiek en avontuur, van handelskaravanen, oude steden en Marco Polo. Ook vandaag de dag zijn de landen van Centraal AziŽ een bezoek meer dan waard. De steden staan bol van prachtige Oosterse architectuur, bazaars en er wonen vriendelijke mensen. We volgen de handelsroute per bus en trein door spectaculaire landschappen, over hoge passen en door eindeloze woestijnen tot aan Beijing.

Oezbekistan rondreizen:
Groepsrondreizen en overige rondreizen
De Rondreiskoning toont meer dan 15 aanbieders die Oezbekistan in hun pakket hebben. Zo kunt u eenvoudig en snel bekijken wat voor u de beste rondreis Oezbekistan qua prijs en aanbod is. Rechtsboven vind u een selectie van de mooiste rondreizen. Van groepsreizen tot individueel. Van zelf samenstellen tot reizen met kinderen door Oezbekistan.

Snelzoeker Rondreizen per land en soort

        Oezbekistan rondreis uitgelicht

Rondreis Uzbekistan GroepsreisRondreis Zijderoute   
27 dagen    Euro 3335               
Unieke  rondreis door AziŽ. Treed in de voetsporen van Marco Polo, Alexander de Grote en Djingiz Chan. Bezoek de zondagsmarkt in Kashgar en kleurrijke medressen en moskeen in Oezbekistan. In KirgiziŽ reis je per groep door de prachtige natuur van het Issyk-Kul meer en de Tienshan bergen.
Meer informatie over deze rondreis Oezbekistan en Centraal Azie

Meer Zijderoute rondreizen:
- Koning Aap: Zijderoute groepsreis - 65 dagen
- Sawadee: Rondreis langs de Zijderoute - 31 dagen

Groepsreis en individuele reizen OezbekistanRondreis Oezbekistan - fotoreis door het hart van centraal Azie   
14 dagen       Euro 1950              
Fotograferen staat centraal tijdens deze indrukwekkende rondreis in Oezbekistan. Oezbekistan is voor velen een onbekende bestemming, maar stijgt de laatste jaren in populariteit. De parel van Centraal Azie leent zich voor mooie foto's. Eeuwenoude karavaansteden als Khiva, Buchara en Samarkand bieden Oosterse architectuur, medressen en schitterende moskeeŽn. Turkooizen mozaÔeken, levendige bazaars en de mogelijk tot overnachten in de woestijn bij de Nomaden zorgt voor een gevarieerde reis waar wonderschone foto's geschoten kunnen worden.
Meer informatie over deze rondreis Oezbekistan
Meer Oezbekistan rondreizen (3)

Groepsreis en individuele reizen OezbekistanRondreis Centraal Azie   
22 dagen      Euro 2945              
Maak kennis met het Ďonontdekteí hart van AziŽ. In Turkmenistan, Oezbekistan, Kirgizstan en Kazachstan vind je kleurrijke bazaars, islamitische architectuur, rondzwervende nomaden, spectaculaire landschappen en een innemende bevolking. Je reist door een deel van de wereld dat op zoek is naar een nieuwe identiteit. Overal zie je het verleden; de culturele rijkdommen van de Zijderoute, eeuwenoude islamitische rijken en de Sovjetcultuur.
Meer informatie over deze rondreis Oezbekistan
Meer Oezbekistan rondreizen (4)