Rondreizen Turkije

Rondreis Turkije - Europa en Azie ineen
De rondreiskoning biedt diverse rondreis Turkije mogelijkheden. Doordat wij het aanbod van meerdere rondreis organisaties tonen, kunt eenvoudig een selectie maken uit een breed aanbod aan rondreizen Turkije. Naast groepsreizen kunt u bij ons individuele reizen selecteren. Ideaal als u met zn tweeŽn, een klein groepje of met uw gezin Turkije wilt ontdekken.

Fly & Drives Spanje 

Rondreizen Turkse bezienswaardigheden
Een rondreis door Turkije is een reis door de historie. Ontdek in uw eigen tempo de tempels langs de Turkse kust en CappadociŽ. Op de programma's van de meeste rondreis specialisten staan bezienswaardigheden zoals in Istanbul het Mevlana Museum & Sultanhan Keravansera. Bezienswaardigheden aan de Turkse kust en in het binnenland zijn GŲreme, Pamukkale, de onderaardse stad Kaymakli, CappadociŽ, de historische steden Perge en Efeze en het Romeinse theater Aspendos. Zoals u ziet is er tijdens een rondreis Turkije voldoende te zien. Bekijk snel het aanbod op deze pagina.

Groepsreizen en individuele reizen Turkije
De Rondreiskoning toont u een overzicht van de meest prachtige rondreizen die door de beste Turkije specialisten worden aangeboden. Een groepsreis, familievakantie, fly&drive in combinatie met een strandvakantie behoren tot de mogelijkheden in Turkije. Bekijk snel ons rondreizen Turkije aanbod en kies de voor u aantrekkelijkste rondreis.

 

 

 

 

 

Snelzoeker Rondreizen per land en soort

        

Turkije rondreis aanbiedingen

Rondreis TurkijeRondreis Turkije
     
19 dagen                      Ä1249,-
Verzorgde rondreis door Turkije, met de start van de reis in de mysterieuze stadIstanbul. Bezoek hier de gezellige bazaar, de Aya Sofia en de Blauwe Moskee. Over de Bosporus bezoek je het paard in Troje, opgravingen bij Efese en Bergama en de kalkterrassen bij Pammukale. In het afgelegen CappadociŽ vind je huizen en kerken in de rotsen. Tijdens een boottocht ontdek je de grillige Turkse kust en de Middellandse Zee. 
Meer informatie over deze rondreis door Turkije
Meer Djoser Turkije rondreizen (8)