Rondreizen Cuba

Rondreis Cuba opties
Met het meest uitgebreide aanbod van rondreizen Cuba vind u bij de Rondreiskoning altijd de ideale rondreis. Ook als u een duikvakantie, all inclusive vakantie of zonvakantie naar Cuba wilt kunt u bij ons terecht. Regelmatig tonen wij goedkope aanbiedingen en vluchten naar Cubaanse steden Havana, Holguín en Varadero.


Cuba: Land van sigaren en revolutie
Cuba is het land van Fidel Castro, sigaren, rum, salsa en communisme. De natuur is schitterend en gevarieerd, de zandstranden parelwit, en de steden historisch. Bij de rondreiskoning tonen wij diverse specialisten die voor u individuele en georganiseerde rondreizen naar Cuba kunnen samenstellen.


 

Ontdek de mooiste plekken op het eiland. Bezoek koloniaal Santiago de Cuba, het historische centrum van Havana, de parelwitte zandstranden of de prachtige natuur in de vallei bij Vinales. 

Rondreizen en zonvakanties Cuba
Wacht niet te lang nu Cuba nog authentiek is. Over een paar jaar kan de charme van een rondreis Cuba geheel anders zijn.Het is nu  de tijd voor een rondreis door Cuba. Ontdek het land en maak kennis met de vriendelijke en gastvrije bevolking op het grootste eiland in het Caribisch gebied.
Wil je in een groep reizen, individueel, zelf je rondreis samenstellen, familie rondreis of een strandvakantie?  Bekijk het aanbod van rondreizen en zonvakanties Cuba op deze site.
 

Cuba Kidsreizen en Cuba cruises

FOX Familiereizen Cuba - 9 of 11 dagen
Cuba biedt groene valleien, indrukwekkende oude gebouwen en natuurlijk kleurrijke oldtimers! Tijdens deze familiereis doe veel verschillende dingen! Wat dacht je bijvoorbeeld van het rollen van je sigaren, het varen over een ondergrondse rivier en als hoogtepunt... zwemmen met dolfijnen?
FOX Familiereizen Cuba

Meer Kidsreizen Cuba
Djoser Junior: Reizen met kinderen Cuba
Baobab: Familiereizen Cuba
Koningaapkidz: Cuba Kidsreizen
Familieavontuur: Cuba met kinderen

Cuba Cruise vakanties - Carribisch gebied

Cruisetravel: Cruisereis Carriben
Deze fantastische cruise door het Carribisch gebied doet naast een bezoek aan Cuba ook Mexico, Jamaica, Aruba, Curacao, Barbados en de Cayman eilanden aan. Deze cruise staat voor ontspanning, plezier en het ontdekken van de prachtige eilanden en kusten in het Carribisch gebied. Wie een luxe cruise vakantie voor een betaalbare prijs wil, moet deze cruisevakantie eens bekijken.
Cruisetravel: Cruisereis Carriben


 

Rondreis Cuba top reizen

Tip FOX: Cuba Grande- Swingen en genieten  !!!!!!

1. Shoestring: Rondreis Cuba in 3 weken
2. Summum: rondreis koloniaal Cuba
3. SNP: Cuba: De geur van rum
4. Fox Singlereizen: Singlereis door Cuba
5. Boabab: Reizen door Cuba
6. FOX: Reizen met kinderen door Cuba
7. KRAS: Koloniaal Cuba!
8. Djoser junior: Beleef Cuba met kinderen
9Koning AAP: Groepsreis- Socialisme en Salsa
10. FOX individuele rondreis Cuba 
11. Riksjaonline: Bouwstenen Cuba 
12. Sawadee: Kidsreis Ontdek swinging Cuba
13. Cruisetravel: Cruisereis Cuba, Mexico en meer
14. Reisjerot: Cuba rondreizen
15. Arke: Rondreis Cuba libre
 Cuba Single Reizen

1. Fox Singlereizen: Singlereis door Cuba
2. Kras Single reizen Cuba
3. Mambo  single rondreis Cuba
4. Cirkel rondreis voor singles Cuba

Cuba Strandvakanties

1. Arke Cuba Strandvakantie
2. D-Reizen Verre Strandvakanties Cuba
3. OAD Cuba zonvakanties
4. Kras Verre Strandvakanties Cuba
5. Fox Sun & Beach zonvakanties Cuba

Reizen per land: Azie & Pacific

Rondreizen Oceanie: Australie
Nieuw Zeeland
Azie: cambodja China India Indonesie Laos Maleisie Mongolie Nepal Sri Lanka Thailand Tibet Vietnam

Reizen per land: Zuid, Midden en Noord Amerika

Zuid Amerika: Argentinie Brazilie
Chili Ecuador Peru
Midden Amerika: Mexico Guatemala Costa Rica Cuba
Noord Amerika: Alaska Verenigde Staten Canada

Reizen per land: Afrika, Midden Oosten, Europa

Afrika: Kenia Madagascar Mali Mozambique Namibie Tanzania Zuid Afrika
Midden Oosten:  Egypte Marokko Libie Jordanie Dubai
Europa: Griekenland Italie Spanje Turkije Israel  

Klik als je deze pagina leuk vindt

        

Home -Midden Amerika -Rondreizen -Rondreizen Midden Amerika -Cuba

  Wil je op de hoogte worden gehouden van de Cuba rondreis aanbiedingen? Volg ons dan op onze Facebook en/of Twitter account door op de betreffende button te klikken.


Groepsreizen en individuele reizen Cuba

Cuba Rondreis aanbiedingen

Rondreis en strandvakantie CubaSwingend Cuba            €1699,-
16 dagen
Wie wil er rondreizen door het swingendste land in de Cariben? Deze groepsreis Cuba zorgt dat u het ware Cuba te zien krijgt. De Cubanen zijn zeer vriendelijke mensen, die dol zijn op salsa, sigaren en rum. Het lijkt wel alsof er op elke hoek van de straat muziek gemaakt wordt. Iedereen komt volledig gecharmeerd terug van dit tropische eiland met zijn prachtige koloniale stadjes, weelderige natuur, witte zandstranden met koraalriffen en het indrukwekkende Havana, de oudste Spaanse stad in Amerika met tal van musea en een bruisend nachtleven. Bezoek dit eiland nu! Cuba kent een unieke stijl van leven, dat nog met verve verdedigd wordt tegen de invloeden van de grote Amerikaanse buurman. De reis heeft een ontspannen tempo en je overnacht op een aantal plaatsen in hotels met zwembad.
Meer informatie over deze rondreis door Cuba
Meer Shoestring Cuba reizen (2)

Rondreis en zonvakanties CubaA taste of Cuba                  €898,-
9 dagen
Een rondreis Cuba is zelfs voor een ervaren reiziger die al veel heeft meegemaakt verrassend. Sigaren, salsa, oldtimers, koloniale gebouwen. Dit zijn de kenmerken van een rondreis Cuba. Deze individuele rondreis brengt je vanuit Havana naar de koloniale stadjes Santa Clara en Trinidad waarbij het monument van Che Guevara aangedaan zal worden. In Trinidad verblijf je bij Cubanen zelf in een zogenoemde posada. Een verblijf bij een lokaal gezin is een fantastische ervaring. Vervolgens ga je de binnenlanden van Cuba in waar je overnacht  in een eco-hotel bij las Terrazas. De rondreis vervolgt naar het rustige strand van Maria la Gorda. Adembenemend. Daarna ga je wandelen of paardrijden door de tabakvelden bij Viñales. hier worden de beroemde Cuba sigaren gemaakt. Ontdek Cuba via deze individuele rondreis!
Meer informatie over deze rondreis Cuba
Meer Cubaonline Cuba reizen(6)

Rondreizen met kids CubaCuba met kinderen        €2499,-
23 dagen
Een familiereis Cuba is een onvergetelijke ervaring. Samen met je kinderen door het land waar muziek, dans en gastvrijheid in vol ornaat aanwezig is zal een verpletterende indruk op uw gezin achterlanten. Tijdens deze waanzinnige rondreis maak je kennis met de gastvrije Cubanen, oldtimers, koloniale invloeden en prachtige parelwitte stranden. Jullie bezoeken een tabakfabriek waar de beroemde Cubaanse sigaren gemaakt worden, ontdek je de natuur op cuba en maak je een zeiltocht naar een onbewoond koraaleiland. In het Sierra Meastra gebergte wandelen of paardrijden. Als afsluiter van de Cuba rondreis verblijft u met uw kinderen in een prachtig hotel met privéstrand en zwembad. Dit is de ultieme gezinsreis Cuba.
Meer informatie over deze rondreis met kinderen door Cuba