Rondreizen Guatemala

Rondreizen door Guatemala
Een rondreis door Guatemala zorgt voor een indrukwekkende belevenis door het land van de Maya's. Rondreizen door dit deel van Midden-Amerika biedt u een grote variatie aan natuur, cultuur en traditionele koloniale steden. Meestal wordt een rondreis gecombineerd met rondreizen door Mexico en Belize. De Rondreis koning laat u diverse reizen door Guatemala zien van diverse aanbieders. Zo kunt u eenvoudig rondreizen vergelijken en de beste of goedkoopste reisoptie uitkiezen.  

       

Natuur en cultuur ontdekken in Guatemala
Tijdens een rondreis ontdekt u de diversiteit van cultuur en landschap in Guatemala. De vulkanische aarde is een vruchtbare bodem voor vele culturen. De Maya-cultuur kwam hier tot grote bloei en liet vele schitterende ruďnes na. Traditionele waarden en gebruiken zijn in stand gebleven. Tijdens een rondreis zijn de plaatsen om deze traditionele cultuur op te snuiven de indiaanse markten van Sololá en Chichicastenango. Daarnaast heeft Guatemala historische steden, zoals het koloniale Antigua en het pittoreske Flores. Tikal is de mooiste van alle oude Maya-steden. Midden in de jungle kun je deze indrukwekkende tempels ontdekken.

Rondreizen Guatemala via de Rondreiskoning
Via de Rondreis koning kunt u zowel het aanbod van groepsreizen als individuele reizen door Guatemala bekijken. Ook is het mogelijk om zelf u rondreis samen te stellen via rondreis bouwstenen. Doordat wij diverse rondreis partners tonen hebben wij het grootste aanbod aan Guatamala rondreizen in Nederland. Bekijk snel ons rondreis aanbod.  

Snelzoeker Rondreizen per land en soort

        

Guatemala Rondreis Toppers

Rondreis GuatemalaAmerika Overland    €3995,-
58 dagen
Waanzinnig rondreis 2 maanden Midden Amerika voor een aantrekkelijke prijs. Tijdens deze avontuurlijke ontdekkingstocht volg je de oude Mayaroute van Costa Rica tot in Mexico. Onderweg doorkruis je Nicaragua, Panama, Honduras en Guatemala, landen waar de mensen nog nauwelijks toeristen hebben gezien. Heb je de tijd en kun je 2 maanden erop uit? Wil je een wandeling maken op een hangbrug tussen tropische woudreuzen, snorkelen of duiken in de wondere onderwaterwereld van de Caribische Zee, eeuwenoude Mayaruďnes bezichtigen, bonte stoffen kopen op kleurrijke indianenmarkten en houd je van jungletochten en afgelegen tropische stranden? Dan is deze reis zeker iets voor jou.
Meer informatie over deze rondreis door Midden Amerika
Meer Koning AAP Guatemala reizen (5)

Rondreis YucatanHet oude Maya rijk -     €1949,-
23 dagen
Een schitterende rondreis door Mexico, Guatemala, Honduras en Belize. Ontdek alle hoogtepunten van het klassieke Maya rijk. U eindigt de rondreis met een paar heerlijke stranddagen voor de kust van Belize. In Yucatan wordt Chichén Itzá en Palenque, het koloniale centrum van Mérida en het charmante San Cristóbal bezocht.
Meer informatie over deze rondreis door Yucatan
Meer NRV Guatemala reizen(2)

Rondreis GuatemalaYucatan Individueel€1179,-
17 dagen
Deze avontuurlijke 17-daagse rondreis door Mexico, Guatemala en Belize laat u in korte tijd kennismaken met deze prachtige landen. Tijdens deze drielandenreis bezoekt u de Maya ruďnes van Chichén Itzá, Palenque en Tikal. Ook de prachtige koloniale steden Mérida, San Cristóbal en Antigua worden bezocht. Uw vakantie sluit u af in de sfeervolle badplaats Playa de Carmen met zijn hagelwitte stranden en helderblauwe zee.
Meer informatie over deze rondreis Guatemala en Mexico
Meer Fox reizen Guatemala reizen(2)