Rondreizen Mexico

Rondreis Mexico opties
Rondreizen door Mexico is indrukwekkend en zal u niet snel vervelen. Het land van de Maya's, tempels, prachtige natuur en parelwitte stranden heeft veel te bieden, de mogelijkheden zijn ongekend.

Rondreis Mexico

Zo kunt u rondreizen door het droge noorden met haar verlaten mijnstadjes en grillige woestijn. Een rondreis Yucatan leidt u door het leven van de Maya's en Azteken. Indrukwekkende tempels worden afgewisseld met koloniale steden en wonderschone witte stranden. Voor de liefhebber kan een rondreis Mexico gecombineerd worden met rondreizen door Guatemala en Belize. De Rondreis koning toont u diverse rondreizen Mexico, aangeboden door aanbieders met een breed en gevarieerd rondreis aanbod.  Zo kunt u eenvoudig rondreizen vergelijken en de beste of goedkoopste reisoptie voor Mexico en/of buurlanden uitkiezen.  

       

Mexico: Land van de Maya's en Sombrero's
Mexico is een uniek land vol contrasten in zowel bevolking, cultuur als landschap. Woeste bergketens worden afgewisseld door dorre woestijnen en tropische regenwouden door besneeuwde vulkanen. Een onvergetelijke ervaring is een bezoek aan traditionele indiaanse dorpen waar de indianen hun tradities, taal en kleurrijke kledij hebben weten te behouden. De Maya's, Azteken, Tolteken, Mixteken en Zapoteken hebben indrukwekkende paleizen, tempels en piramides nagelaten. Mexico heeft voor ieder wat te bieden, zowel voor de georganiseerde rondreiziger, backpacker als de toerist die van luxe houdt. 

Rondreizen en vakanties Mexico
Via de Rondreis koning kunt u zowel het aanbod van groepsreizen, zelf samen te stellen als individuele reizen door Mexico bekijken. Ook is het mogelijk om een zonvakantie te boeken, al dan niet in combinatie met een rondreis. Wij tonen diverse rondreis partners die diverse vakantie mogelijkheid aanbieden.  

Snelzoeker Rondreizen per land en soort

        

Mexico Rondreis Aanbiedingen

Rondreis MexicoAmerika Overland     €2199,-
24 dagen
Tijdens deze avontuurlijke ontdekkingstocht volg je de oude Mayaroute van Costa Rica tot in Mexico. Onderweg doorkruis je Nicaragua, Honduras en Guatemala, landen waar de mensen nog nauwelijks toeristen hebben gezien. Wil je een wandeling maken op een hangbrug tussen tropische woudreuzen, snorkelen of duiken in de wondere onderwaterwereld van de Caribische Zee, eeuwenoude Mayaruďnes bezichtigen, bonte stoffen kopen op kleurrijke indianenmarkten en houd je van jungletochten en afgelegen tropische stranden? Dan is deze reis zeker iets voor jou.
Meer informatie over deze rondreis door Midden Amerika
Meer Shoestring Mexico reizen(4)

Rondreis Yucatan in mexicoHet oude Maya rijk -     €1949,-
23 dagen
Een schitterende rondreis door Mexico, Guatemala, Honduras en Belize. Ontdek alle hoogtepunten van het klassieke Maya rijk. U eindigt de rondreis met een paar heerlijke stranddagen voor de kust van Belize. In Yucatan wordt Chichén Itzá en Palenque, het koloniale centrum van Mérida en het charmante San Cristóbal bezocht.
Meer informatie over deze rondreis door Yucatan
Meer NRV Mexico reizen(6)

Rondreis strandvakantie MexicoMexico en Guatemala€1609,-
19 dagen
Deze avontuurlijke 19-daagse rondreis door Mexico en Guatemala laat u in korte tijd kennismaken met deze prachtige landen. Tijdens deze landenreis bezoekt u de Maya ruďnes van Chichén Itzá, Palenque en Tikal. Ook de prachtige koloniale steden Mérida, San Cristóbal en Antigua worden bezocht. Uw vakantie sluit u af in de sfeervolle badplaats Playa de Carmen met zijn hagelwitte stranden en helderblauwe zee.
Meer informatie over deze rondreis Guatemala en Mexico
Meer Fox reizen Mexico reizen(3)