Rondreizen Egypte

Rondreizen Egypte
Zoekt u een mooie rondreis Egypte? Wilt u een onvergetelijke romantische Nijlcruise ondernemen en de vallei van de koningen bezoeken of de pyramides van Gizeh? Een rondreis gecombineerd met een strandvakantie? Dit kan bij de rondreiskoning Egypte. Wij bieden een enorme variatie aan rondreizen Egypte aan. U kunt eenvoudig de prijzen van rondreis aanbieders vergelijken, zodat u altijd de goedkoopste of meest uitgebreide reis kunt boeken.

groepsreizen Egypte 

Rondreizen naar de pyramides en koningsgraven
Reis naar een van de meest mysterieuze gebieden op deze aarde en ontmoet de oude koningen. De pyramides van Gizeh behoren tot een van de zeven wereldwonderen. Dit imposante complex wat aan de rand van Cairo opdoemt laat een onvergetelijke indruk op u achter. Bezoek in Cairo het historisch museum waar onder andere de sarcofaag van Tuth Anch Amon. Ontdek tijdens de rondreis de vallei van de koningen, waar hedentendage nogsteeds graven liggen die nog niet ontdekt zijn. Combineer deze groepsreis met een nijlcruise of een strandvakantie, zodat u heerlijk kunt genieten van de Nijl, de bezienswaardigheden langs deze rivier en de zon. oCombineer eventueel met een duikvakantie. 

Rondreizen Egypte in alle soorten en maten
Naast groepsrondreizen is Egypte een ideaal land om individueel rond te reizen, maar zeker ook met kinderen. De Egyptenaren zijn vriendelijk en gastvrij . De onderwaterwereld fascinerend en de culturele hoogtepunten ongekend. Wij tonen u de meest spectaculaire rondreizen vaak in combinatie met een strandvakantie of nijlcruise. Bekijk ons aanbod, vergelijk prijzen en mogelijkheden en selecteer de beste optie.

Rondreis aanbieders Egypte

Shoestring Egypte reizen(8)
SNP Actieve reizen Egypte
Djoser groepsreizen Egypte
Egypte.nl Egypte reizen(25)

Koning AAP Egypte rondreizen 
Sawadee Egypte reizen
SUMMUM.nl Egypte rondreizen
Baobab Egypte reizen
Kuoni Luxe reizen Egypte 
Kras Egypte rondreizen(9) 
Peter Langhout Egypte aanbod
Riksjaonline.nl Egypte bouwstenen 
Fox Groepsreizen vakanties Egypte
Couples Only Individuele Egypte reizen

Soort Rondreis

Groepsreizen - Camperreizen - Singlereizen
Verre strandvakanties - Rondreizen met kids
Natuurreizen - Cultuurreizen - Fietsreizen - Wandelreizen - Duikreizen - Cruisereizen
Wijnreizen - Seniorenreizen - Winterreizen - Eclipsreizen - Wereldwonder Reizen
Brochure aanvragen

Overige

Vliegtickets - Autohuur - Hotels
Zonvakanties - Stedentrips

Home M-Oosten Rondreizen Rondreizen Midden Oosten Egypte

        

Egypte Rondreizen

   

Egypte rondreis toppers

Nijlcruise EgypteNijlcruise en Rode Zee  

15 dagen               
 €799,-
Schitterende rondreis aanbieding Egypte per cruise met afsluitende zonvakantie in Sharm El Sheik. Ontdek de pyramides, Cairo, Valley of The Kings tijdens de nijlcruise en geniet na aan het strand of zwembad in het dynamische Sharm El Sheik.  Maak nu gebruik van dit prachtig aanbod. 
Meer informatie over deze nijlcruise/zonvakantie in Egypte
Meer Egypte.nl Egypte reizen(25)

Groepsreizen EgypteGroepsreis Egypte & Jordanie  

22 dagen            
 €1199,-
Deze unieke reis combineert de groene Nijldelta vol magische bouwwerken uit de tijd van de farao's met de schoonheid van de Sinaï. Je maakt kennis met kleurrijke bevolkingsgroepen als de Nubiërs en de bedoeïenen. Naast genieten van de vele culturele bezienswaardigheden, kun je ook heerlijk ontspannen tijdens een zeiltocht op de Nijl en een verblijf aan het witte strand van de Rode Zee. In het cultuurrijke Jordanië bezoek je een aantal van de belangrijkste attracties van het Midden Oosten. De rode woestijn van Wadi Rum, waar je onder de sterrenhemel slaapt. Of het indrukwekkende Petra, een avontuur op zich. 
Meer informatie over deze groepsreis Egypte en Jordanie
Meer Shoestring Egypte reizen (8) 

Singlereis EgypteGroepsreis Royal Egypte  

16 dagen            
 €995,-
Prachtige rondreis waar werkelijk alles inzit. Genieten van de zon in de populaire badplaats Hurghada aan de Rode Zee. De hoofdstad Cairo, met haar nauwe straatjes en mystieke sfeer een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de wereldberoemde piramides van Gizeh die bewaakt worden door de imposante sfinx. Een nijlcruise over de langgerekte Nijl doet de vervlogen tijden van statige piramiden, farao Ramses, de stad Luxor, Toetanchamon en natuurlijk Cleopatra herleven... deze rijke en roemruchte geschiedenis is Egypte ten voeten uit! 
Meer informatie over deze groepsreis Egypte
Meer Kras Egypte rondreizen (9)