Rondreizen Jordanie

Rondreizen Jordanie Midden Oosten
Voor een uitgebreid overzicht van de meest aantrekkelijke rondreizen Jordanie kunt u terecht op deze site. Wij bieden een breed scala aan  rondreizen door dit spectaculaire land, aangeboden door diverse rondreis aanbieders.

Jordanie - Het nieuwe rondreis land
Het land dat Petra, één van de zeven wereldwonderen, bezit heeft veel te bieden en wordt qua vakantie bestemming steeds populairder. En dat is niet gek, want Jordanie heeft voor ieder wat wils. Liefhebbers van cultuur en geschiedenis halen hun hart op. Zonaanbidders kunnen terecht aan de kust. Er zijn veel rondreis aanbieders die deze optie combineren. Voor de mooiste natuurverschijnselen kunt u terecht in het binnenland.  Kortom, een rondreis Jordanie is spectaculair. Alle ingredienten voor een succesvolle vakantie zijn aanwezig.

Rondreis Jordanie Koning Aap

Waanzinnig Jordanie
Jordanie staat garant voor een afwisselende rondreis. Bij een bezoek aan dit land is het eerste dat opvalt de vriendelijke en gastvrije bevolking. Tijdens het rondreizen maak je kennis met de boeiende cultuur van het oude Midden-Oosten. Je bezoekt eeuwenoude ruïnes, indrukwekkende steden, kleurrijke souks, heilige moskeeën, Byzantijnse kerken, kruisvaarderkastelen, woestijnen en parelwitte stranden. Echter is het pronkstuk van het land "Petra". Dit zevende wereldwonder is door uitverkiezing één van de grootste toeristische trekpleisters in de wereld geworden.

Rondreis mogelijkheden Jordanie
Jordanie is op vele manieren te bereizen. De één wil reizen per groep, de ander wil meer individuele vrijheid. Ook is het prima te doen om met je gezin door Jordanie te reizen. De bevolking is gek op kinderen en je kids zullen aan aandacht niet tekort komen. Ook is het mogelijk om een rondreis door buurlanden te boeken. De laatste jaren zijn combinaties met Egypte, Syrie, Libanon en de Sinai woestijn populair om samen met Jordanie te ontdekken. Ook is Israel te combineren. Zo ziet u in één rondreis Petra, Wadi Rum, de Dode Zee en Jeruzalem ineen. 

Rondreis Jordanie aanbieders

NRV Jordanie rondreizen(5) 
Shoestring Jordanie reizen(5)
KRAS Jordanie(18) 
SNP Actieve, natuur en kidsreizen Jordanie(15)
Jordaniespecialist(15)
Sawadee rondreis Jordanie(5)
Djoser Groepsreizen Jordanie(3)
Koning AAP Jordanie reizen(4)
Mambo Single reizen Jordanie(2)
FOX Single rondreizen Jordanie(2)
Baobab 
 

Jordanieonline.nl - Bouwstenen en individueel(9)
Fox individuele reizen Jordanie(3)

Fox groepsreizen Jordanie(3)

Overige

Vliegtickets - Autohuur - Hotels
Zonvakanties - Stedentrips

Snelzoeker Rondreizen per land en soort

        

Rondreizen Jordanie

Jordanie rondreis toppers

Rondreis JordanieDiscover Jordanie 
9 dagen                        €799,-
Bijbelverhalen, verloren steden, badhuizen en mysterieuze oriëntaalse bazaars. Jordanië is een land met een rijke historie en met vele hoogtepunten: de Romeinse opgravingen van Jerash; Het Zevende Werelwonder Petra, het grillige landschap van Wadi Rum en de sprookjesachtige stad Amman.
Meer informatie over deze rondreis door Jordanie
Meer Shoestring Jordanie reizen(5)

Rondreizen JordanieSprookjesachtig Jordanie     
8 dagen                     €759,-
Tijdens deze Jordanië rondreis start u in de hoofdstad Amman, reist u door naar Jerash, Mount Nebo en Kerak om vervolgens via de King's Highway verder te reizen naar één van de zeven wereldwonderen Petra en een bezoek te brengen aan de wereldberoemde Dode Zee, waar u lekker kunt drijven op het zoute water! Daarna rijdt u per jeep de Wadi Rum in, de grootste woestijn van Jordanië, waar wordt overnacht bij de bedoeïenen.  Als afsluiting kunt u genieten en zonnebaden in de badplaats Aqaba.
Meer informatie over deze rondreis door Jordanie
Meer NRV Jordanie reizen(5)

Rondreizen Jordanie Petra Ongekend Jordanie    
12 dagen
                  €1225,-
Een rondreis Jordanië is een perfecte vakantie met alles erop en eraan. Tijdens een Jordanië groepsreis bezoek je Romeinse steden, dobber je in de Dode Zee, wandel je door het Dana natuurreservaat en verken je de wereldberoemde roze stad Petra. Tijdens deze rondreis door Jordanië overnacht je in het spectaculaire woestijnlandschap van Wadi Rum en eindig je de reis in het zonovergoten Aqaba aan de Rode Zee.
Meer informatie over deze rondreis door Jordanie
Meer Sawadee Jordanie (5)