Rondreizen Libie

Rondreizen Libie
Zoekt u een mooie rondreis door Libie? Wilt u historische Griekse en Romeinse bouwwerken ontdekken of per kameel of jeep de adembenemende woestijn doorrijden? Dit kan bij de rondreiskoning Libie. Wij bieden een enorme variatie aan rondreizen Libie aan. Libie wordt steeds populairder om te ontdekken. En terecht want het land heeft veel te bieden. U kunt eenvoudig de prijzen van rondreis aanbieders vergelijken, zodat u altijd de goedkoopste of meest uitgebreide reis kunt boeken.Groepsreizen Libie
Reizen naar het historische Libie
Libi is in Midden Oosten de nieuwe topattractie. De relaxte hoofdstad Tripoli, historische opgravingen van Griekse en Romeinse kolonin in Leptis Magna en Appollonia. Het spectaculaire Acacusgebergte waar rotsschilderingen en gravures uit de prehistorische tijd te vinden zijn. De Ubari-woestijn met oases en heldere meertjes omringd met palmen waar je met een karavaan onder de heldere sterrenhemel kan verblijven. Libie heeft alle geheimzinnigheid die bij een verblijf in Noord Afrika hoort. Voor iedereen die wat anders en nieuws wil is een rondreis Libie aan te bevelen. 

Rondreizen Libie in alle soorten en maten
Rondreizen in Libie doe je per groep. Via groepsreizen Libie ontdek je een andere wereld. Wij tonen u de meest spectaculaire rondreizen. Bekijk ons aanbod, vergelijk prijzen en mogelijkheden en selecteer de beste optie.
"

Rondreizen Libie

Home M-Oosten Rondreizen Rondreizen Midden Oosten  Libie

        

Libie Rondreizen

    groepsreizen Libie

Libie rondreis toppers

Rondreizen LibieRondreis Libie - Djoser  

15 dagen             
1595,-
En van de meest onbekende landen van Noord-Afrika is Libi. Reizigers die het land bezocht hebben, komen terug met prikkelende verhalen over de schoonheid van de uitgestrekte Sahara, de vele indrukwekkende Griekse en Romeinse runes en de gastvrijheid van de bevolking. Djoser biedt een prachtige rondreis waarbij je zelf de mogelijkheid krijgt om een beeld te vormen van dit land. 
Meer informatie over deze rondreis in Libie

Groepsreis LibieRondreis Libie - Sawadee  

10 dagen             
1298,-
Een korte groepsreis naar de woestijn in Libi. Laat je betoveren door de pracht van de woestijn tijdens deze rondreis door de Akakus, n van de mooiste woestijn landschappen ter wereld. Vijf dagen ga je rondreizen met landcruisers langs hoge zandduinen en imposante rotsformaties en kampeert op afgelegen plekken onder de schitterende sterrenhemel. Een bezoek aan de spectaculaire opgravingen van Leptis Magna aan de Middellandse Zee maakt de rondreis compleet.. 
Meer informatie over deze rondreis in Libie