Rondreizen Canada

Rondreizen Canada
Wilt u een mooie rondreis maken door Canada? Dat kan eenvoudig via de Rondreiskoning. Wij tonen namelijk kant en klare rondreizen die u eenvoudig online kunt boeken. Ook is het mogelijk bij een aantal van onze partners om zelf een rondreis samen te stellen waar een camper of huurauto te regelen is.

Rondreizen Canada 

Canada - bergformaties en uitgestrekte meren
Canada is het land van de ongerepte natuur, de schitterende bergformaties en de grote meren.
Het Oosten van Canada omvat de provincies Ontario en Quebec en het gebied van de Grote Meren. Ontdek de multiculturele metropool Toronto, de adembenemende de Niagara falls, het Algonquin Provincial Park met haar  wildlife.

Rondreizen Canada - soorten reizen
Het westen van Canada wordt gekenmerkt door de Rocky Mountains.Het is het gebied van besneeuwde bergtoppen, gletsjermeren, uitgestrekte bossen en canyons.
Grote nationale parken waar je met een camper kunt rondreizen zijn Banff, Yoho en Jasper.
Vancouver is de stad van dit gebied met haar levendige, Europees aandoende uiterlijk met een prachtige ligging aan de Stille Oceaan. Maak dus een rondreis door Canada. Bekijk het aanbod van groeps rondreizen en individuele reizen met Camper of huurauto op deze pagina

Rondreis Canada aanbieders

Rondreizen Canada FOX (7) 
Shoestring groepsreizen Canada 
SNP Canada reizen (30)
Canadaplus autoreizen (14) 
Djoser reizen
Koning AAP reizen
Sawadee reizen
SUMMUM.nl groepsreizenCanada
Baobab reizen Canada
KRAs Canada vakanties
De Jong Intra Canada reizen 
Riksjaonline.nl
Riksjakids.nl
Familieavontuur kidsreizen Canada 
Fox groepsreizen
Fox individuele reizen

 

Canada rondreis aanbod

        

rondreizen Canada

rondreizen Canada aanbiedingen

Rondreizen CanadaAutorondreis Canadava €730,-
15 dagen
Een mooie rondreis door de prachtige natuur van Canada. U ontdekt de schitterende bergen, vlaktes en meren en verblijft in prima accommdatie. Deze rondreis gaat onder andere langs:
Montreal - Quabec City - Riviere-du-Loup - Baie des Chaleurs - Percé - Parc de la Gaspésie - Tadoussac  - Saguenay - Lac St. Jean - Saint Alexis des Monts
Meer informatie over deze auto rondreis door Canada
Meer Canada plus reizen (14)

Autoreis CanadaVan Oost naar West 
21 dagen       va €1849,-
Zeer uitgebreide individuele rondreis door het prachtige West Canada waarbij u verblijft in kleinschalige bed & breakfasts. Een fantastische manier om Canada te leren kennen! U ziet de hoogtepunten van British Colombia, zoals Vancouver, Whistler, Wells Gray, Okanagan Valley, Vancouver Island en natuurlijk de beroemde Rocky Mountains.
Meer informatie over deze individuele rondreis door Canada
Meer Individuele rondreizen Canada via FOX(7)

Rondreis CanadaBritish Colombia
17 dagen    va €2375,-
Van Vancouver naar Calgary. Via Manning Park in de Cascade Mountains en de prachtige Okanagan Valley naar de historische stad Nelson. Reis door het hooggebergte van de Rocky Mountains in Kootenay NP en Waterton Lakes NP naar Calgary. Prachtige selfdrive per huurauto met overnachtingen in prima lodges en hotels.
Meer informatie over deze auto rondreis door Canada
Meer SNP Canada reizen(30)