Rondreizen Zuid Amerika

Rondreizen Zuid Amerika
Jungles, bergen, een grote diversiteit aan oude culturen en imposante Maya-ruines, woestijnen, steden, stranden en een rijke historie zorgen voor een unieke belevenis.
Er wonen evenveel nationaliteiten als de wereld landen telt! Door de eeuwenlange Spaanse overheersing wordt in de meeste landen van Zuid-Amerika Spaans gesproken of Portugees (in BraziliŽ). De Spanjaarden brachten ook het katholieke geloof: Maria is nog steeds een belangrijke beschermheilige. Het Andes gebergte strekt zich uit over zeven landen: ArgentiniŽ, Chili, Bolivia, Peru, Ecuador, Colombia en Venezuela. De Amazone rivier, de machtigste van de wereld (ca. 6000 km lang), stroomt dwars door de jungle. De Indiaanse bevolking leeft zoals hun voorouders met eigen tradities; 30.000 jaar geleden kwamen zij vanuit AziŽ naar Amerika en verspreidden zich.


Groepsreizen Latijns Amerika  

Rondreizen Argentinie

Rondreis Argentinie
ArgentiniŽ is een rondreis land bij uitstek. Het land beslaat bijna de helft van Zuid-Amerika en zit vol prachtige bezienswaardigheden, zoals de watervallen van Iguazu, de mooie natuur in PatagoniŽ, de indrukwekkende gletsjers, de uitgestrekte Pampa's, de vermenging van de verschillende culturen en de bruisende steden waaronder Buenos Aires & Cordoba.
Ga naar rondreizen Argentinie

Rondreizen Brazilie

Rondreis Brazilie
Brazilie staat wereldwijd bekend om zijn voetbalcultuur en bruisende carnaval. Maar uiteraard is er veel meer. Het grootste land van Zuid-Amerika is ook groots in zijn natuurschoon. De uitgestrekte Amazone, de spetterende watervallen van Iguazu, de fantastische stranden met goede duiken snorkelmogelijkheden en de rijke dierenwereld van de Pantanal imponeren iedere bezoeker.
Ga naar rondreizen Brazilie
 

Rondreizen Chili

Rondreis Chili
Chili is een land van de geografische contrasten.Van de droge Atacama-woestijn in het noorden tot aan gletjers en regenwouden, je vind het allemaal in Chili. Ook een uitstapje naar Paaseiland moet je zeker doen. Deze prachtige mysterieuze beelden spreekt menig bezoeker aan en is een unieke ervaring om mee te maken.
Ga naar rondreizen Chili

Rondreizen Colombia

Rondreis Colombia
Vanwege zijn regenwoud, hoge bergen, mooie stranden, leuke steden en aardige mensen, zou Colombia een van de meest aantrekkelijke en geweldige bestemmingen van de wereld zijn. Zodra je aan dit land een bezoek brengt en u door grotere steden en toeristisch plekjes reist, zul je een dosis van veiligheid, gastvrijheid en geluk ervaren.
Ga naar rondreizen Colombia

Home   Zuid Amerika 

       

Zuid Amerika rondreizen

    

Rondreizen Peru

Rondreizen Zuid AmerikaRondreis Peru
Peru is het land in Zuid Amerika om een rondreis te ondernemen. Peru is het land van de mysteries, de onontdekte tempels en de grillige Andes. In Cusco, de oude Inca hoofdstad heb je het gevoel dat de Incacultuur er nooit is weggeweest. Een vlucht over de Nasca lijnen doet je in buitenaards leven geloven en het indrukwekkende Lake Titicaca verplaatst je naar een andere wereld door de schitterende lichtval die je door de hoogte van dit meer nog nooit eerder gezien hebt. Machu Pichu, ťťn van de wereldwonderen moet je via de Inca Trail vanuit Cusco bezocht hebben. .
Ga naar rondreizen Peru 

Rondreizen Bolivia

Rondreis Bolivia
Bolivia is het hoogste en meest geÔsoleerde land in Zuid-Amerika en wordt vaak gezien als een uitdaging om te backpacken of rond te reizen. Het is namelijk een land waar vele ruige facetten van de natuur te vinden zijn; besneeuwde bergtoppen, ruige landschappen, uitgestrekte savanne en een ondoordringbaar regenwoud. Authenticiteit speelt een grote rol in dit land; de Indiase bevolking in Zuid-Amerika is in Bolivia het meest authentiek. Het reizen is in Bolivia nog 'als vroeger', het land is nog niet ontdekt door de grote stromen toeristen.
Ga naar rondreizen Bolivia

Rondreizen Ecuador

Rondreis Ecuador
Ecuador is een prachtig, kleurrijk en veelzijdig land waar je prima kunt rondreizen. Het Andesgebergte dat het hele land doorkruist zorgt voor verschillende landschappen van besneeuwde bergtoppen tot tropische gebieden met prachtige stranden, vulkanen en watervallen. In het oosten van het land vind je de jungle van het Amazone gebied. In veel steden is de typische koloniale bouwstijl onaangetast, wat zorgt voor pittoreske pleinen in het centrum van de stad. De Galapagos eilanden geven een prachtige kijk op unieke flora en fauna.
Ga naar rondreizen Ecuador

Rondreizen Suriname

Rondreis Suriname
Suriname is een perfect land voor de avontuurlijke reiziger. Met de prachtige natuur, de vele culturen en de tropische zon biedt Suriname voldoende mogelijkheden voor een geweldige vakantie. In het land treft u nog wel veel Nederlandse invloeden aan. Zo is de officiŽle taal Nederlands en vrijwel iedereen in de steden beheerst deze taal.
Ga naar rondreizen Suriname

Rondreizen Venezuela

Rondreis Venezuela
Reizen in Venezuela is prachtig en prima te doen. Het landschap van Venezuela is namelijk zeer gevarieerd met zandstranden, bergen, savannes, tropisch regenwoud en woestijnachtig duinlandschap. Het kustgebergte, het beboste Cordillera de la Costa, is een uitloper van het Andesgebergte met hoogtes tot bijna 2800 meter. De eindeloze centrale laagvlakte in het midden van Venezuela wordt de Llanos genoemd en neemt een derde van het land in beslag. Het stroomgebied van de 2140 km lange Orinoco loopt hierdoor, samen met ontelbare rivieren en kanalen.
Ga naar rondreizen Venezuela